Головна Новини Дозвілля стиль і краса Названо нові тенденції у фарбуванні волосся на 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо нові тенденції у фарбуванні волосся на 2020 рік

Палітра для волосся продовжує черпати натхнення в їжі та напоях

15 січня 2020, 17:10 comments11211
Поділіться публікацією:
Названо нові тенденції у фарбуванні волосся на 2020 рік

Психологи кажуть, що починати новий рік варто з чогось знайомого і приємного — затишних звичок, на які вам давно бракувало часу: перегляд нових серіалів, поїздки до родичів, нескінченні вечері з друзями, хороша музика. А от в образі експерти радять спробувати щось нове.

В цьому році палітра для волосся продовжує черпати натхнення в їжі та напоях, так що пропонуємо вам на розгляд найсмачніші відтінки, які підійдуть до будь-якого кольоротипу.

Латте з куркумою

Якщо в минулому році топові стилісти робили ставку на гарбузовий латте (як в меню, так і в палітрі для волосся), то в цьому році його відтінок обіцяє трохи змінитися — на латте з куркумою. Відомий колорист Кейт Рейд, що працює з голлівудськими зірками, стверджує, що з настанням зими власниці холодного блонду захочуть більш теплих відтінків із золотими і абрикосовими тонами, і до літа ця тенденція лише посилиться.

8w9BtQJpbYNiDSyBnfPPnllil.jpg

Помадка із заварного крему

Десерти із заварного крему можуть стати вашою улюбленою позицією в рейтингу ласощів до чаю, так і у фарбуванні волосся для блондинок. Плюс в тому, що цей солодкий тон підійде як власницям зовсім світлого золотистого блонда, так і тим, хто любить теплі відтінки середньої насиченості. Так, не роблячи різких змін в образі, ви зможете освіжити свою зачіску і надати волоссю більш здорового натурального відтінку.

DTJy8j2FzWj-2SLiHdE-yf3es.jpg

Пунш з корицею

Бажання досягти затишку і розслаблення, згорнувшись клубочком біля каміна з пряним пуншем в руці, в наступному році перенесеться з лайфстайла в б'юті-сферу. Каштанове і русяве волосся придбає нотки кориці і червоного дерева, які покликані забезпечити саме такий хюгге-ефект в образі.

QB1zWqQXumel2hQGbq-eUDJ_j.jpg

Грибний пиріг

У 2019 році популярність попелястих відтінків пішла на спад, але в цьому році вона знову здобуде популярність, адаптуючись до благородної коричневої гамі — грибних відтінків. Саме такі землянисті кольори підійдуть для того, щоб освіжити колір волосся брюнеток по всій довжині, або змусити їх грати на сонці попелястими відблисками.

FD4Eo8MMFnzfN3apaAfJ6CGi-.jpg

Вино піно-нуар

Засновник відомих в США салонів Warren Tricomi Едвард Трікомі радить шукати натхнення для фарбування на дні пляшки. За його прогнозами наступна осінь пройде під егідою відтінків червоного вина з Бургундії. Секрет успіху цього відтінку ще й у тому, що він підходить для всіх типів шкіри — хоч порцелянової, хоч оливкової або золотистої, надаючи образу драматичності.

wiJjrPZ9VsOWjohVi2JiPumu0.jpg

Смор

Смор — це улюблений з дитинства американський десерт, який є традиційним частуванням в таборі біля вогнища. Він складається з двох крекерів між якими начинка з прошарками з маршмеллоу і шоколаду. Так от, смор — це новий трендовий тип фарбування волосся, який передбачає комбінацію з коричневого тону біля коріння волосся, золотистих відблисків по довжині і світлих кінчиків — як запечений маршмеллоу.

GI7sfiu3HiPWDaGeJjtahecTw.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як швидко відростити волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!