Головна Новини Дозвілля стиль і краса Маллет: «найпотворніша» стрижка 80-х повернулася в моду
commentss НОВИНИ Всі новини

Маллет: «найпотворніша» стрижка 80-х повернулася в моду

Стрижка маллет дуже популярна в спекотних країнах

29 січня 2020, 15:35 comments15293
Поділіться публікацією:
Маллет: «найпотворніша» стрижка 80-х повернулася в моду

Якщо ви хочете почати новий рік зі змін, вирішуйтеся на зміну іміджу. Нова стрижка перетворить вас в іншу особистість. Причому зробити крок в нове десятиліття стилісти радять не з банальним каре або пікс, а зі стрижкою, яка раптово перейшла з розряду старомодних атрибутів в справжній тренд. Йдеться про стрижку маллет, яку зараз культивують Майлі Сайрус і володарка чотирьох "Греммі" в цьому році — Біллі Айлиш.

Як відомо, Маллет — ця стрижка, яка передбачає коротко вистрижене волосся з боків і спереду, і довге волосся ззаду. Американці, сідаючи в крісло перукаря, говорили про неї так: "business in the front, party in the back". Такий модний компроміс маллет знайшов вже в середні 70-х з подачі образів Девіда Боуї, а потім і інших зірок екрану і сцени. До цього часу у стрижки було цілком практичне призначення. У спекотних країнах її носили ті, хто хотів уберегти шию від сонця.

Ставши хітом серед чоловічих зачісок, маллет придбала статус андрогінності, перекочувавши в рейтинг жіночих стрижок. Тоді його носили більшість — від рок-співачки Джоан Джет і ведучої Еллен Дедженерес до героїнь серіалу "Династія". Свій культовий статус стрижка втратила лише у другій половині 90-х, різко ставши об'єктом насмішок, іронії і маркером старомодності.

Однак у цьому році модні редактори і стилісти рекомендують дати цій зачісці нове життя, як це зробили співачки Майлі Сайрус, Біллі Айлиш, актори серіалу "Дуже дивні справи" і моделі показів Gucci і Proenza Schouler. Тим більше, що 80-ті зараз як ніколи в тренді. А ще є безліч способів, як урізноманітнити звичний маллет на новий лад.

Маллет з яскравими вкрапленнями

Найсміливіші дівчата можуть взяти приклад з Біллі Айлиш, зважившись не тільки на маллет, але і на яскраве колірне оформлення зачіски. Вкраплення зеленого, синього або жовтого — раніше ефектний спосіб, щоб виявити бунтарський дух. Блондинки можуть вибрати лайт-варіант фарбування — тонування в рожевий відтінок.

Короткий маллет

Стилісти запевняють, що маллет, крім того, що не нудний варіант оновити образ, це ще й дуже гнучкий спосіб адаптувати зачіску під певну форму обличчя і настрій. Так, дівчата, охочі поекспериментувати з короткими стрижками, можуть спробувати укорочений маллет, який перетворює "принцес" в справжніх рок-дів.

Маллет з французьким чубчиком

Відомо, що ретро-мотиви стануть головною концепцією в зачісках в 2020 році. Особливе місце дістанеться короткому французькому чубчику, що відкриває лінію брів. Ви можете спробувати поєднати два тренда — маллет і французький чубок, яка зробить лук зухвалим і неформальним.

Кудрявий маллет

Проблема багатьох стрижок полягає в їх обов'язковому укладанні. Маллет ж може підлаштуватися під різну текстуру волосся, відмінно лягаючи як  на прямі, так і на кучерики. Крім того, грайливі завитки — непоганий спосіб урізноманітнити зачіску власницям прямого волосся.

Маллет на довге волосся

Якщо ви не ризикуєте попрощатися з довгою копицею волосся, на відрощування якої витратили багато сил і часу, це не привід відмовлятися від трендового маллету. Він може оновити форму й додати спокусливого обсягу власницям довгого волосся.

Мессі маллет

До речі, про обсяг! Маллет через свою багатошаровість легко піддається різним укладкам, надає волоссю актуальної недбалості, "мессі" (від англ. messy — безладний). Отже легкі текстурні хвилі — найпростіший спосіб домогтися образу "out of bed".

Маллет в стилі 80-х

Ми не раз вже говорили, що фешн-референсом в цьому році будуть залишатися 80-ті. І маллет якраз ідеальний інструмент, який допоможе відтворити відповідну атмосферу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Xiaomi представила клавіатуру у вигляді набору помад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!