Головна Новини Дозвілля стиль і краса Манікюр з сухоцвітом: новий б'юті-тренд цієї весни
commentss НОВИНИ Всі новини

Манікюр з сухоцвітом: новий б'юті-тренд цієї весни

Тепер засушені квіти знайшли застосування в нейл-арті

28 лютого 2020, 14:55 comments22249
Поділіться публікацією:
Манікюр з сухоцвітом: новий б'юті-тренд цієї весни

Чудовою ідеєю для дизайну нігтів на цю весну стане використання натуральних матеріалів — сухих квітів. Саме такі ніжні, тендітні квіточки надають особливу чарівність манікюру, і відповідно, його власниці.

Багато нейл-майстрів в своїй роботі вдаються до такого незвичайну дизайну. Цей натуральний продукт має різні форми і забарвлення. Дизайн з сухоцвітом підійде до суконь, ситцевих сарафанів і образів у стилі бохо, навіть для повсякденного образу з джинсами і футболкою можна підібрати щось незвичайне і гарне.

Відомо, що підкладка для покриття такого манікюру не повинна бути дуже яскравою, краще використовувати пастельну кольорову гаму: білий, рожевий або кремовий.

Дизайни з сухоцвітом підійдуть для дівчат, які не люблять бути в центрі уваги, але в той же час дуже креативно і оригінально підходить до створення свого образу. Ідеальний варіант – класичний французький манікюр, доповнений елементами засушених рослин.

До речі, сухоцвіти продаються в багатьох спеціалізованих косметичних магазинах, але при бажанні, можна спробувати засушити їх самостійно.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, який колір манікюру в цьому році будемо найпопулярнішим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!