Головна Новини Дозвілля стиль і краса Три ознаки в одязі, які видають самотню жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Три ознаки в одязі, які видають самотню жінку

Жіночу самотність дуже легко можна прочитати

4 березня 2020, 15:30 comments227628
Поділіться публікацією:
Три ознаки в одязі, які видають самотню жінку

Модні експерти кажуть, що самотню жінку видає багато що: кокетливий погляд, відвертий зовнішній вигляд і те, з якою готовністю вона заводить нові знайомства. Пропонуємо вам ознайомитися з трьома ознаками в одязі, за якими можна виявити жіночу самотність.

Вирізи і декольте

Жінки, які знаходяться в пошуку супутника життя, воліють відвертий одяг, який демонструє їх фігуру: міні-спідниці, короткі сукні, топи, кофтинки з вирізом. Але, щоб не виглядати вульгарно, потрібно ці речі гарно поєднувати.

Облягаючі речі

Чоловічий погляд дуже притягує обтягуючий одяг, який підкреслює жіночі форми. Саме тому вузькі джинси і облягаючі сукні на хвилі популярності. Але, щоб виглядати елегантно в такому одязі, потрібно обов'язково комбінувати його з вільними речами. Наприклад, об'ємний верх врівноважить вузькі джинси, а облягаюча майка буде стильно виглядати з широкими брюками.

Високий каблук

Таке взуття точно є в гардеробі кожної модниці, адже воно надає образу легкості і витонченості. Для повсякденного носіння вибирайте стійкий каблук середнього розміру, а якщо збираєтеся на вечірку, тоді вибирайте високий каблук (тільки без фанатизму, а то будете виглядати, як на ходулях).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які речі допоможуть виглядати стрункіше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!