Головна Новини Дозвілля стиль і краса Предмети жіночого гардеробу, на яких можна заощадити
commentss НОВИНИ Всі новини

Предмети жіночого гардеробу, на яких можна заощадити

На ці речі необов'язково витрачати багато грошей

6 березня 2020, 16:20 comments7158
Поділіться публікацією:
Предмети жіночого гардеробу, на яких можна заощадити

Кожна жінка хоче виглядати стильно, дорого і гарно, тому в гардеробі модниці повинні бути речі, на яких не можна економити, тому що вони служать основою образу. Але є й інша категорія речей, і саме вона дозволить вам заощадити кошти.

Вечірні сумки

Можна придбати два універсальних клатча, які будуть ідеально поєднуватися з вашими вечірніми вбраннями. Річ, яку ви берете в руки кілька разів на рік, не обов'язково повинна бути дорогою. Вибрати гідні та стильні варіанти такого аксесуара можна в звичайному магазині.

Колготки

Головна проблема всіх колготок в тому, що вони рвуться в самий невідповідний момент. Навіть якщо вони супердорогі. Можливо, варто придбати кілька пар колготок за бюджетною ціною, ніж витратити значну суму на одні, а потім плакати, що поповзла стрілка?

Футболки

Це один із найпопулярніших предметів літнього гардеробу, тому футболки часто відправляються в прання і, отже, швидко виходять з ладу. Навіщо вкладати великі гроші в трендову річ, якщо на наступний сезон вона вийде з моди? А навіть якщо і ні, то ви все одно захочете обновку.

Трендові дрібниці

Прикраси і аксесуари такого роду вимагають ещосезонного оновлення, таким чином, вкладати в них купу грошей немає необхідності. Економити на дрібничках-одноденках сама розумна позиція. Їх можна і зовсім не купувати, наприклад, відмінна економія вийде.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які аксесуари будуть актуальні цієї весни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!