Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як створити стильний і елегантний образ: п'ять важливих деталей
commentss НОВИНИ Всі новини

Як створити стильний і елегантний образ: п'ять важливих деталей

Ці деталі є «родзинками» жіночого луку

13 березня 2020, 12:15 comments2019
Поділіться публікацією:
Як створити стильний і елегантний образ: п'ять важливих деталей

Якщо створений вами образ здається нудним, спробуйте звернути увагу на важливі, хоч і дрібні деталі. Особливої різниці в цінах на речі немає, але всю ситуацію може кардинально змінити кілька простих рішень.

Манікюр

Руки завжди повинні виглядати охайно, тому вчасно відвідуйте свого нейл-майстра або самостійно робіть собі манікюр. Не обов'язково вибирати найбільш трендові дизайни та модні відтінки, правилом хорошого тону є просто "свіжий" манікюр.

Аксесуари

Будь-який образ можна змінити, додавши кілька стильних і модних прикрас. І це не обов'язково повинні бути ювелірні вироби з діамантами. Сьогодні вибір біжутерії так широкий, що кожна жінка може знайти пару цікавих речей для себе. Але з аксесуарами головне не перестаратися, вони повинні гармонійно поєднуватися.

Одяг по сезону

Пам'ятайте, що взимку дуже легкі тканини виглядають дивно, втім, як і влітку щось щільне. Такі речі миттєво здешевлюють образ, викликають масу питань і непорозумінь. Безумовно, якщо мова йде про те, щоб пройтися від машини від дверей ресторану, то і в січні можна прогулятися в легкій куртці і туфельках

Якісні речі

Під час шопінгу уважно оглядайте речі, вибирайте якість, а не кількість, але при цьому і не женіться за брендами. Нерідко гучне ім'я – тільки слова. Зважуйте всі плюси і мінуси, а тільки потім приймайте оптимальне рішення для себе.

Якісне взуття 

Не варто заповнювати полицю дешевим взуттям, яке потрібно викидати вже через місяць. придивыться якісні шкіряні черевики, які будуть добре сидіти на нозі і такий вибір буде більш вдалим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі варто викинути зі свого гардероба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!