Головна Новини Дозвілля стиль і краса ТОП-5 хитрощів для вашої щоденної краси
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 хитрощів для вашої щоденної краси

Ці хитрощі допоможуть вам завжди виглядати чудово

16 березня 2020, 14:45 comments6183
Поділіться публікацією:
ТОП-5 хитрощів для вашої щоденної краси

Кожна жінка хоче завжди виглядати доглянутою і гарною, а для цього варто вдаватися до різних б'юті-процедур. Є декілька хитрощів, які допоможуть вам завжди виглядати чудово і витрачати на це мінімум часу.

Легкий макіяж

Найголовніший тренд в макіяжі — це природність, тому відмовтеся від яскравих тіней, що привертають увагу. Для створення легкого макіяжу вам потрібен тональний крем, румяни, консилер і губна помада. Зробити собі експрес мейк ап можна і за 5 хвилин, і він буде максимально підкреслювати вашу природність.

Нічне зволоження

Не забувайте доглядати за шкірою ввечері. Підберіть собі зволожуючі засоби і маски для обличчя, які будуть знімати втому і підтримувати шкіру в тонусі. Ця хитрість допоможе зберегти бажаний ефект до самого ранку, а після пробудження достатньо буде вмитися і насолоджуватися відпочилою, добре зволоженою шкірою.

Вечірній душ

Деякі дівчата вважають за краще мити голову ввечері, тому що вранці їх волосся ідеально укладене. Така процедура дозволяє економити ранкові хвилини. Але не всім підходить такий варіант, адже у інших після пробудження волосся може стирчати в різні боки і доведеться знову бігти в душ.

Сухий шампунь

Це засіб може виручити в будь-яких ситуаціях. Компоненти, які входять до складу сухого шампуню, швидко очищають волосся і додають їм невеликий обсяг. Але не зловживайте цим засобом, адже він може і пошкодити структуру волосся.

Патчі перед сном

Багато жінок стикаються з набряком і темними колами під очима. Ця проблема суттєво псує зовнішній вигляд, але позбутися від неї можна легко і просто за допомогою патчів. Вранці шкіра стає чистою і блискучою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як доглядати за волоссям, щоб воно не електризувалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!