Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як відновити нігті після зняття гель-лаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відновити нігті після зняття гель-лаку

Багатьом дуже подобається покривати нігті гель-лаками

17 березня 2020, 17:50 comments1988
Поділіться публікацією:
Як відновити нігті після зняття гель-лаку

Доглянуті нігті і модний манікюр — це важливі атрибути жіночої краси. І незважаючи на те, що покриття гель-лаком вважається безпечним, після його зняття нігтям потрібно все одно надати правильний догляд для швидкого відновлення.

Масляний догляд

Для зміцнення нігтів використовуйте оливкову олію. Завдяки їй нігті не будуть розшаровуватися і ламатися, а шкіра рук буде гладкою і ніжною. Перед проведенням процедури оливкову олію необхідно нагріти на водяній бані. Потім налийте її в глибоку миску і на 10 хвилин опустіть туди руки. Після процедури ретельно промийте їх під теплою проточною водою.

Лимонний сік

Раз в 2-3 дні можна доглядати за нігтями за допомогою лимонного соку, який підвищує еластичність і пружність нігтів, надаючи їм здоровий блиск. Візьміть свіжовичавлений лимонний сік, змочіть в ньому спонжик і втирайте його в нігті, а можна ще додати в сік мед, тоді результат будемо набагато ефективнішим.

Сольовий догляд

Зробіть розчин на основі морської солі, яка сприяє зміцненню і прискорення росту нігтів. Для цього візьміть 100 мл води і 2 столові ложки солі, додайте ще пару крапель будь-якого ефірного масла і опустіть в мисочку пальці на 15 хвилин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, про що сигналізують білі плями на нігтях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!