Головна Новини Дозвілля стиль і краса Гроші на вітер: яка косметика абсолютно неефективна
commentss НОВИНИ Всі новини

Гроші на вітер: яка косметика абсолютно неефективна

Не витрачайте даремно гроші на такі засоби

18 березня 2020, 12:00 comments2373
Поділіться публікацією:
Гроші на вітер: яка косметика абсолютно неефективна

Популярні косметичні бренди регулярно радують покупців своїми новинками, використовуючи оригінальні упаковки та розробляючи нові складові засобів. Однак, не вся косметика приносить користь і очікуваний результат, є засоби, які абсолютно не працюють.

Омолоджуючі сироватки

Багато жінок вірять гарній рекламі і віддають велику суму грошей за омолоджуючу сироватку, яка нібито повинна прибрати 5-10 років. Але жодний засіб не здатний проникнути в глибокі шари шкіри, щоб досягти такого ефекту. Якщо результат і буде, то короткочасний і тільки через те, що шкіра зволожується і виглядає більш еластичною.

Антицелюлітний засіб

Якщо ви думаєте, що за допомогою дорогого антицелюлітного крему позбудетеся від проблеми — поспішаємо вас засмутити. Такі засоби не працюють, якщо не підходити до ситуації комплексно. Якщо ви хочете очистити шкіру від "апельсинової корочки" тоді перегляньте раціон, займіться спортом, пийте більше рідини, от тоді результат буде.

Шампунь проти лупи

Лупа — поширена проблема, з якою стикаються як жінки, так і чоловіки. Але шампунь не зможе її повноцінно вирішити. Потрібно з'ясувати причину проблеми, а потім боротися з наслідками, а не навпаки. Сходіть до дерматолога і купіть лікувальний засіб.

Блиск для губ

Косметичні компанії створили блиски для губ різних відтінків, структури, ароматів і іншого, але на жаль, вони не приносять відчутної користі. Якщо хочете, щоб губи були ніжними і блищали, тоді використовуйте кокосове масло або мед — вони дадуть необхідне зволоження і живлення.

Відбілююча косметика

Такі кошти — прямий обман покупців, тому що вони не здатні змінити колір шкіри обличчя. Максимально можна досягти результату, коли шкіра буде виглядати блідою, але навіть він досить короткочасний.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна використовувати прострочену косметику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!