Головна Новини Дозвілля стиль і краса Прикраси, які безнадійно застаріли в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикраси, які безнадійно застаріли в 2020 році

Визначьте, яким прикрасам не місце у вашій скриньці

19 березня 2020, 12:25 comments2290
Поділіться публікацією:
Прикраси, які безнадійно застаріли в 2020 році

Доповнити образ чи підкреслити свою індивідуальність можна за допомогою біжутерії або ювелірних виробів, але за умовою, що у цих аксесуарів "не закінчився термін придатності". Які аксесуари не актуальні в цьому році?

Обідки

Тонкі обідки з вушками, прикрашені стразами, — тренд з далекого 2012 року, але до цих пір подібні речі можна купити в будь-якому магазині аксесуарів. Якщо у вас є бажання зробити образ сучасним і модним, то краще звернути увагу на моделі Fendi, які носять широкі обідки зі шкіри або оксамиту задом наперед.

TBHQeGaMudDJ631jMv3Tg0k85.jpg

Комплект сережок

Варіант з однією сережкою у вусі вже кілька сезонів поспіль моделі демонструють на світових подіумах. Тим не менше у повсякденному житті деякі дівчата не зважилися б на такі експерименти, але 2020 рік — хороша можливість додати в свій образ трохи різноманітності і неохайності.

BOpKvvUpt-7EKSnGW9ibq3h0u.jpg

Прикраси з пір'ям

З року в рік літнім хітом ставали прикраси з пір'ям, і цей тренд встиг добряче набриднути дизайнерам, тому такі модні будинки, як Christian Dior, Oscar de la Renta і Prada, запропонували забути в новому сезоні про "тропічний" напрямок і замінити його на "пляжний", а саме на мушлі великих розмірів.

LWduKGtAUxZneAaORDcwDAAJz.jpg

Сережки у формі кілець

Дизайнери всесвітньо відомих модних будинків пропонують в 2020 році побороти ніяковість і стати помітніше, забувши про витончені сережки і замінивши їх на масивні вироби, які складаються як з одного, так і з декількох обручів.

e16Vle_RYAtS1V8P-FH8o7yvU.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які аксесуари будуть в моді цієї весни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!