Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які звичні речі роблять образ дешевим
commentss НОВИНИ Всі новини

Які звичні речі роблять образ дешевим

Навчіться правильно підбирати і комбінувати речі

26 березня 2020, 16:15 comments2687
Поділіться публікацією:
Які звичні речі роблять образ дешевим

Для того, щоб виглядати стильно і гарно, не обов'язково стежити за всіма модними тенденціями, які змінюються кожен сезон. Але щоб уникнути помилок, при створенні образу важливо керуватися декількома правилами.

Балетки з діловим костюмом

Діловий образ передбачає елегантність і витонченість, тому його слід доповнювати туфлями на підборах. Експерти кажуть, що балетки, хоч і зручний варіант, але вони збільшують повноту щиколоток, та і в цілому не особливо підходять під діловий костюм.

picture

Майка поверх джинсів

Не надягайте довгу майку поверх джинсів або інших штанів — це робить ваш силует сильно витягнутим, а в поєднанні з шортами образ і зовсім вийде безглуздим. Таку майку краще заправляти в джинси, тоді образ вийде молодіжним і стильним.

picture

Ботильйони з короткою спідницею

Під міні-спідницю краще підійдуть класичні човники на підборах, або ботфорти, якщо на вулиці холодно. А ботильйони, які часто доходять до щиколотки, візуально вкорочують ноги.

picture

Джинси не по фігурі

При купівлі джинсів краще вибирайте варіант, який вам трохи завузький, в процесі носіння тканина розтягнеться і штани будуть вам якраз по фігурі. А джинси, які "сидять" вільно не підкреслюють ваших достоїнств, а з часом і зовсім додадуть безформність фігурі.

picture

Об'ємна сумка на захід

Збираючись на вечірку або в ресторан, візьміть з собою замість об'ємної сумки елегантний клатч. Він більш гармонійно буде виглядати з вашим образом.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких речей варто позбутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!