Головна Новини Дозвілля стиль і краса Чотири чоловічих способи зав'язати шарф
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири чоловічих способи зав'язати шарф

Як зав'язати шарф, щоб виглядати стильно цієї весни

27 березня 2020, 17:01 comments2281
Поділіться публікацією:
Чотири чоловічих способи зав'язати шарф

Хоча весна вже настала, на вулиці ще досить прохолодно. Саме тому не слід далеко ховати шарфи. Але чи знав ти, що шарф можна не тільки просто накинути на шию, але і стильно зав'язати, щоб він ідеально пасував до твого зовнішнього вигляду? Ось деякі з цих способів.

Аскот

FIE2nCFIeYS_ETgU3MFKbNFKr.jpg

Складна назва – нескладний вузол. Необхідно накинути шарф на шию, щоб кінці рівномірно звисали. Один з кінців оберни навколо іншого і просмикни в петлю. Аскот носять під одягом так, що видніється лише верхня частина. У зв'язку з цим він підходить лише для пальто або курток з високим коміром або широко відкриті.

Паризький вузол

xNZO0B6zII-GfS-l47Q5BDfxX.jpg

Складений навпіл шарф потрібно обернути навколо шиї, а потім обидва кінці потрібно протягнути в отриману петлю. Затягни комфортніші. Цей спосіб добре поєднується з пальто, курткою і жакетом. До того ж він непогано захищає від холоду.

Одинарний вузол

Of7xhah3wftGPKKuMe33Jzplr.jpg

Накинь шарф на шию, щоб один кінець був довший іншого. Довгий кінець оберни ще раз навколо шиї і залиш звисати, як і короткий. Одинарний вузол добре зігріває і підійде до будь-якого стилю одягу.

Подвійний вузол

Jfq5GIhrXhoosDc0amRJuePvu.jpg

Подвійний вузол зав'язується за тим же принципом, що і одинарний, з тією лише різницею, що довгий кінець обертається навколо шиї два рази. Кінці можна залишити звисати або зав'язати їх.

Тепер ти зможеш не тільки захиститися від вітру, але і будеш виглядати досить респектабельно. Також видання "Коментарі" розповість, як одяг впливає на мислення та поведінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!