Головна Новини Дозвілля стиль і краса Найкращі натуральні засоби від целюліту
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращі натуральні засоби від целюліту

Від целюліту можна позбутися в домашніх умовах

27 березня 2020, 21:00 comments1964
Поділіться публікацією:
Найкращі натуральні засоби від целюліту

Целюліт доставляє жінкам масу неприємностей своїм зовнішнім виглядом, схожим на апельсинову кірку. Але є перевірені народні засоби, які можуть перемогти цю проблему.

Стабілізація гормонального фону

Гормони грають в житті кожної жінки далеко не останню роль. Якщо ви хочете раз і назавжди позбутися целюліту, то вам слід подружитися зі своєю ендокринною системою. Збалансоване харчування — найкращий спосіб зробити крок назустріч здоровій шкірі. Щоб гормональний фон прийшов в норму, необхідно включити в раціон свіжі овочі і фрукти, замінити червоні сорти м'яса на курку або індичку.

Маска з морських водоростей

Морські водорості виводять токсини, прискорюють кровообіг і підвищують тонус шкіри. Через високий вміст йоду спостерігається ранозагоювальний ефект. Отже, щоб приготувати унікальний протицелюлітний скраб вам потрібно буде змішати: 3 столові ложки товчених сухих морських водоростей (наприклад, норі); ¼ склянки морської солі; ¼ склянки оливкової олії; 3-4 краплі улюбленого ефірного масла. Прийміть контрастний душ і втирайте суміш в уражені ділянки протягом 10-15 хвилин. Залиште маску на півгодини, потім змийте теплою водою і нанесіть на тіло зволожуючий крем. Засіб дуже дієвий, однак, не переборщіть. Допускається робити процедуру 1 раз на тиждень, у противному випадку можлива поява вогнищ роздратування.

Зволоження кокосовим маслом

Вибирайте тільки натуральні зволожуючі засоби. Відмінно зарекомендувало себе кокосове масло. Це натуральний засіб, який містить насичені жири у великій концентрації, має антигрибкову дію і знищує хвороботворні мікроорганізми. Завдяки щоденномму використанню кокосового масла можна значною мірою підтягнути шкіру і позбавитися від целюліту. Розітріть трохи засобу в розпалених, після банних процедур долонях і нанесіть на тіло.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як приготувати скраб від целюліту в домашніх умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!