Головна Новини Дозвілля стиль і краса Зміцнюємо нігті правильно: п'ять простих кроків
commentss НОВИНИ Всі новини

Зміцнюємо нігті правильно: п'ять простих кроків

Зміцнення нігтів — одна з найважливіших складових догляду

30 березня 2020, 18:00 comments1784
Поділіться публікацією:
Зміцнюємо нігті правильно: п'ять простих кроків

Якщо ви помітили, що ваші нігті втомилися від нескінченного покриття лаком і шелаком, саме час дати їм відпочити і зміцнити. Як це зробити правильно?

Правильна довжина

Дівчатам з довгими нігтями доводиться важко, адже будь-яке побутове питання, починаючи від "розтину" тюбика з тональним кремом і закінчуючи прибиранням, здатні призвести до катастрофи. Як мінімум, ви відбудетеся сколом. Краще почекати з довгими нігтями і віддати перевагу коротким.

Надання форми

Намагайтеся регулярно підрізати і підпилювати нігті. Як тільки ви помітили, що нігтьова пластина пошкоджена, тут же беріть в руки пилку. Тільки будьте акуратні і не підпилюйте нігті зворотно-поступальними рухами. Направляйте інструмент від краю пластини до центру з одного боку, потім те ж саме повторіть з іншого.

Регулярне зволоження

Обов'язково купіть масло для кутикули і крем для рук. Перше втирайте в кутикулу і нігтьову пластину, а друге — наносьте на шкіру рук. Масла добре вбираються в нігті, а креми створюють окклюзійнний бар'єр, який затримує вологу.

Лікування нігтів

На деякий час відмовтеся від манікюру і дозвольте нігтям трохи відпочити і зміцнитися. Зараз існує велика кількість "зміцнювачів" для нігтів, які містять вітаміни А, С, Е та інші корисні речовини.

Догляд за кутикулою

Нехай ваші нігті не будуть виглядати так акуратно, як при манікюрі, переборіть своє бажання позбутися від кутикули. Вона виступає захисним бар'єром від інфекцій і мікробів. А в період, коли нігті ослаблені — це особливо важливо. Зате тепер увесь ваш догляд за кутикулою зведеться до зволоження маслом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, про що сигналізують білі плями на нігтях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!