Головна Новини Дозвілля стиль і краса Секрети краси: як поліпшити зовнішній вигляд за 5 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Секрети краси: як поліпшити зовнішній вигляд за 5 хвилин

Гарний догляд – фундамент для прекрасного зовнішнього вигляду

3 квітня 2020, 12:40 comments2085
Поділіться публікацією:
Секрети краси: як поліпшити зовнішній вигляд за 5 хвилин

Кожна жінка хоче завжди виглядати гарно і свіжо, але постійна втома і стрес, при сучасному ритмі життя, негативно впливають на зовнішність. Постарайтеся більше часу приділяти відпочинку, а "заховати" тьмяний колір обличчя і втомлені очі допоможуть декілька порад.

Душ

Зазвичай душ бадьорить, знімає стрес і дарує новий заряд сил. Краще простого душа може бути тільки контрастний — він приведе вас в тонус в мить ока.

Кубик льоду

Стерти втому з обличчя допоможе кубик льоду. Проводячи їм по масажних лініях, ви приберете темні кола, звузите пори і помітите, що шкіра стала пружною. Тільки користуватися льодом не можна, якщо у вас є запалення на шкірі або судинні зірочки.

Рум'яна

Нанесіть румяни, і ви відразу помітите, як ваше обличчя заграє свіжістю і здоров'ям. Якщо під рукою немає косметички, можете пощипати себе за щоки, щоб кров прилинула до шкіри.

Губи

Яскрава помада на губах відверне від стомленого вигляду обличчя. А бліді відтінки, навпаки, додадуть вашій шкірі хворобливого вигляду.

Сухий шампунь

Брудне волосся завжди псує загальне враження. Але за 5 хвилин вимити і висушити волосся просто нереально. Використовуйте сухий шампунь. Його наносять біля основи волосся, а потім вичісують гребінцем. Він додасть волоссю відчуття свіжості і чистоти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як швидко відростити волосся при невдалій стрижці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!