Головна Новини Дозвілля стиль і краса Розвиваємо хороший смак: 5 ознак стильної жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвиваємо хороший смак: 5 ознак стильної жінки

Стильна жінка привертає до себе увагу натовпу

7 квітня 2020, 10:40 comments3337
Поділіться публікацією:
Розвиваємо хороший смак: 5 ознак стильної жінки

Кожна жінка хоче завжди виглядати елегантно і стильно. Але не у всіх виходить створювати ідеальний образ, щоб кольори і речі гарно поєднувалися один з одним. Чому так відбувається? Які ознаки допоможуть розвинути гарний смак?

Вибірковість

Коли ви приходите в магазин, то без поспіху вибираєте стильний одяг, який ідеально вам підійде за формою і за кроєм (так, для цього треба знати напам'ять параметри і нюанси своєї фігури, щоб кожна річ сиділа на вас, як лита). Тобто: ви не поспішайте; ви вибираєте те, що вам потрібно, і нічого зайвого. І ще: купуєте тільки те, що вам подобається, від чого ви отримуєте задоволення, щоб закохатися у власне відображення в дзеркалі.

Відмова від спонтанних покупок

Припустимо, ви прийшли в магазин, знайшли підходящий светр, який хотіли придбати, але дещо в ньому не так. Колір. Він світло-жовтий, а ви ж хотіли насичений смарагдовий. Як бути? Бути стильною — значить не йти на компроміси з магазином. Ви просто не будете купувати цю річ, тому що вона не підійде під ваш гардероб або під речі, з якими ви планували поєднувати цей светр.

Наявність бази

Ваші базові стилі одягу вже давно визначені, ви встигли придбати одяг, який створив ваш базовий гардероб. Тільки після того, як цей "кістяк" є, зверху можна додавати моду. Тобто послідовність така: спочатку стильна база, потім — модні варіації на тему вашого базового стилю.

Індивідуальність

Перестаньте "вестися" на провокації модних блогерів і фешн-експертів. Ви і самі знаєте, що зараз у моді, який одяг для вас стильний. Але одягаєтеся ви тільки те, що вам підходить, а не в те, що радить глянець. Це яскрава ознака стильної жінки — її індивідуальність і самодостатність.

Образ до дрібниць

Перш ніж вийти з дому, ви до дрібниць продумаєте свій образ. Там не буде ні найменшого місця для помилкової деталі. Все в точку, все до місця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки в одязі видають самотню жінку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!