Головна Новини Дозвілля стиль і краса Три звички, які сильно старять вашу шкіру
commentss НОВИНИ Всі новини

Три звички, які сильно старять вашу шкіру

Ці звички, на перший погляд, нешкідливі

7 квітня 2020, 12:20 comments1492
Поділіться публікацією:
Три звички, які сильно старять вашу шкіру

Доглядати за шкірою необхідно регулярно і за допомогою якісних косметологічних засобів. Але є чинники і звички, які негативно впливають на зовнішній вигляд шкіри, прискорюючи її старіння і знижуючи еластичність. На що слід звернути особливу увагу?

Занадто частий пілінг

Це процедура відлущування відмерлих клітин шкіри для її регенерації та оновлення. Його можна проводити в салоні або в домашніх умовах. У першому випадку косметолог сам порекомендує не робити процедуру занадто часто, оскільки професійний пілінг досить травматичний для обличчя. А ось вдома утримувати жінку від частого використання скрабу нікому. Тим не менш часте відлущування верхнього шару шкіри змушує клітини епідермісу постійно ділитися — в результаті вони зношуються раніше часу. До того ж, шкіра стає більш тонкою, схильної до сухості, пігментних плям і зморшок.

Надлишок кофеїну

Засоби для обличчя і тіла з кофеїном володіють відмінною протинабряковою дією, ефективно підтягують шкіру. Але потрібно пам'ятати, що вони роблять шкіру більш сухою, схильною до лущення. Причому негативні наслідки посилюються, якщо ви не тільки втираєте засіб з кофеїном в шкіру, але і п'єте одну-другу-третю чашку кави протягом дня. Багато кави всередину плюс засоби з кофеїном на обличчі — це прямий шлях до глибоких зморшок і постійної сухості.

Гарячий душ

Якщо ви любите довго постояти під гарячим душем — це розм'якшить п'ятки, кутикулу, полегшить епіляцію і принесе загальне розслаблення. Однак на шкіру вплине негативно. Так, від довгого впливу гарячої води страждає верхній шар епідермісу, шкіра стає більш сухою, на ній можуть з'явитися схожі на алергію роздратування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фактори негативно впливають на шкіру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!