Головна Новини Дозвілля стиль і краса ТОП-5 кращих масок для обличчя на основі меду
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 кращих масок для обличчя на основі меду

Мед входить у безліч народних косметичних рецептів

8 квітня 2020, 14:25 comments3087
Поділіться публікацією:
ТОП-5 кращих масок для обличчя на основі меду

Про корисні властивості меду відомо давно. Його використовують не тільки в кулінарії, але і косметології. Цей продукт вважається одним з кращих для догляду за шкірою обличчя і тіла. На основі меду можна приготувати безліч масок, які додадуть вашому зовнішньому вигляду свіжості і молодості.

У складі меду є багато вітамінів і цінних речовин, які ефективно очищають шкіру, роблячи її пружною і здоровою. Але від масок з медом варто відмовитися жінкам, які страждають алергічними реакціями.

Медова маска для жирної шкіри

Збийте один яєчний білок і додайте одну чайну ложку меду, молока, лимонного соку і вівсяних пластівців. Отриману суміш нанесіть на обличчя і почекайте півгодини. Після змийте маску теплою водою і нанесіть на обличчя зволожуючий крем.

Медова маска для комбінованої шкіри

Візьміть один яєчний жовток, ½ чайної ложки яблучного соку, дві чайної ложки оливкової олії і одну чайну ложку меду. Нанесіть маску на обличчя і зачекайте кілька хвилин, щоб вона висохла. Після чого нанесіть повторно і почекайте 20 хвилин. Змийте її під теплою водою і нанесіть крем.

Медова маска для сухої шкіри

До одного яєчного жовтка додайте одну чайну ложку сметани і меду. Все ретельно змішайте і нанесіть на обличчя на 15-20 хвилин. Потім змийте водою і нанесіть крем.

Лимонна маска з медом для всіх типів шкіри

Подрібніть половинку лимона в блендері (разом зі шкіркою), додайте дві столові ложки оливкової олії, одну чайну ложку меду і яєчний жовток. Перемішайте компоненти і нанесіть на обличчя, а через 20 хвилин змийте водою.

Медова маска для всіх типів шкіри

Змішайте в мисці одну столову ложку творогу і одну чайну ложку меду. Отриману суміш нанесіть на обличчя на 15 хвилин, після чого вмийтеся теплою водою і нанесіть на обличчя крем.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички старять шкіру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!