Головна Новини Дозвілля стиль і краса Що робити, якщо волосся швидко стає жирним
commentss НОВИНИ Всі новини

Що робити, якщо волосся швидко стає жирним

Жирному волоссю потрібен своєрідний догляд

9 квітня 2020, 12:50 comments1460
Поділіться публікацією:
Що робити, якщо волосся швидко стає жирним

Якщо ваше волосся занадто швидко стає брудним, потрібно задуматися про те, що приводить його до такого стану. Як тільки вам вдасться усунути помилки у догляді, тоді відразу ж помітите позитивні зміни.

Неправильне харчування

Перегляньте свій раціон харчування, можливо ваше волосся сигналізує про брак вітамінів і корисних речовин в організмі. Частіше вживайте рибу, морепродукти, яловичину, яйця. Якщо ж волосся стає неохайним через надмірну сухість, тоді потрібно додати продукти з поліненасиченими жирними кислотами: знову ж риба, рослинні олії, насіння, дари моря.

Неправильний догляд

Зверніть увагу на свій шампунь, можливо, він містить багато парабенів і сульфатів. Саме ці речовини сприяють тому, що волосся швидше жирніє через посилену роботу сальних залоз шкіри голови.

Невідповідний гребінець

Купуючи собі аксесуар по догляду за волоссям, подивіться на гостроту зубчиків — вони не повинні дряпати шкіру. Краще придбати гребінець з природних матеріалів — дерев'яний з натуральною щетиною.

Деякі ліки

Якщо ви приймаєте гормональні препарати, то цілком можливо, що вони погіршують стан вашого волосся. Зазвичай лікарі попереджають про такі побічні ефекти. Але не хвилюйтеся, як тільки закінчиться лікування, волосся будуть виглядати краще.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як боротися з пересушеним волоссям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!