Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як правильно розібрати гардероб і не зійти з розуму
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно розібрати гардероб і не зійти з розуму

Влаштуйте вашого гардеробу справжній детокс

9 квітня 2020, 16:20 comments2550
Поділіться публікацією:
Як правильно розібрати гардероб і не зійти з розуму

У дівчат бувають моменти, коли все, що у них є в гардеробі, їм хочеться "перелопатити" і залишити мінімум. Періодично варто оновлювати свій гардероб і наводити там порядок, щоб зайві речі даремно не займали простір. Але як зробити це правильно? За яким принципом варто робити ревізію?

Отже, найчастіше рука тягнеться навести порядок у шафі в таких випадках:

- перехідний період: зима закінчилася і треба прибрати з поля зору теплі вбрання;

- набридло одне і те ж: коли протягом місяця ви носите максимум 2 комплекти і до інших речей вас взагалі не тягне;

- ви давно не купували нічого нового: у вашій шафі переважають речі 2-3-річної давнини, вони зносилися і вже не виглядають стильно.

Якщо ви вирішили влаштувати гардеробу справжній детокс, тоді дістаньте весь одяг з шафи, не залишаючи на вішалках нічого. Тепер розподіліть одяг за категоріями: брюки, спідниці/сукні, майки/футболки, блузи/сорочки, светри/жакети, аксесуари (шарфи, хустки, сумки).

Після цього згадайте, з якої причини ви зважилися на ревізію, і дійте. Якщо завдання — відібрати зимовий одяг і прибрати його подалі, так і зробіть. Якщо по ходу ви знайдете вбрання, невідповідні вам за розміром, кольором, стилем — сміливо відмовляйтеся від них: віддайте, викидайте, продавайте — ну або ушивайте. Проробіть такий відбір з усіма категоріями своїх речей.

Далі потрібно все грамотно розкласти в гардеробі, але не за кольором, а за категоріями: окремо топи, окремо сукні, брюки, взуття, сумки. Вже всередині кожної категорії можете розвісити одяг за кольорами — так швидше зорієнтуєтеся при нагоді.

Що ж робити з речами, які виявилися зайвими? Віддайте родичам, друзям або продайте через торговельні онлайн-майданчики або на барахолках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі варто викинути зі свого гардероба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!