Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як позбутися лупи в домашніх умовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися лупи в домашніх умовах

Лупа - проблема, яка доставляє клопоту

12 квітня 2020, 10:35 comments3358
Поділіться публікацією:
Як позбутися лупи в домашніх умовах

З лупою доводиться стикатися дуже часто. Це шкірне захворювання може виникнути з різних причин, але для того, щоб позбутися від лупи не обов'язково купувати дорогі шампуні. Привести волосся і шкіру голови в порядок допоможуть народні засоби.

Експерти стверджують, що в боротьбі з лупою допомагає лимон. Соком цього цитрусового натирають шкіру голови. Така процедура може викликати неприємні відчуття, але з часом це пройде. З кожним разом намагайтеся збільшувати час процедури до 30 хв.

Вирішити проблему можна за допомогою касторової олії та настойки календули. Потрібно взяти ці інгредієнти в рівній кількості і змішати. Суміш використовувати як маску для волосся. Її потрібно втирати в шкіру голови за 7 хв до миття.

Настоянка кропиви теж ефективна в боротьбі з лупою. Одну столову ложку сухої кропиви подрібніть і залийте склянкою окропу. Після того, як кропива настоїться, її потрібно процідити і втирати в шкіру голови 2 рази на тиждень. Рекомендується робити таку процедуру на ніч, не споласкуючи волосся.

Позбутися від цього захворювання можна і за допомогою наступних інгредієнтів: 2 жовтки змішайте з соком лимона і декількома краплями касторової або реп'яхової олії. Отриману суміш втирайте в шкіру голову за 10 хвилин до миття. Регулярне застосування цього народного засобу допоможе ефективно і надовго усунути лупу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити волосся міцним і шовковистим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!