Головна Новини Дозвілля стиль і краса 4 моделі жіночого весняного взуття, які зведуть чоловіків з розуму
commentss НОВИНИ Всі новини

4 моделі жіночого весняного взуття, які зведуть чоловіків з розуму

Деякі моделі вибирають лише сміливі та зухвалі жінки, але є і взуття, що підійде, практично, під усе.

14 квітня 2020, 07:35 comments4662
Поділіться публікацією:
4 моделі жіночого весняного взуття, які зведуть чоловіків з розуму

Найчастіше чоловіки не стежать за трендами і навряд чи будуть оцінювати жіночий образ за критерієм "модно/немодно". Вони, скоріше, довіряють власним очам і почуттям. Чоловікові або подобається як виглядає його супутниця, або ні. Те, що його приведуть в захват величезні кросівки на маленьких ніжках або безформні уги, вельми сумнівно. А ось жіночне і витончене взуття, точно, не залишить його байдужим, пише портал "Lucky women".

Ботфорди

Чоботи з високою халявою давно стали невід'ємною частиною базового жіночого гардеробу. А якщо до всього ще додати підбори — це, вважай, безпрограшний варіант. У підсвідомості такі чоботи асоціюються у чоловіків з панчохами, які, в свою чергу, є одним з найсексуальніших предметів жіночого гардеробу. Особливо ефектно ботфорди виглядають з сукнями, спідницями-міні і облягаючими джинсами. Однак, жінкам варто бути обережними при виборі подібної пари взуття. Варто уникати моделей з великою кількістю декору і страз. Чим мінімалістична пара, тим краще.

picture

Ботильйони

Така модель зробить маленьку жіночу ніжку ще більш витонченою. Якщо ботфорди — це вибір сміливих і деяким можуть здатися зухвалими, — то ботильйони підійдуть, без винятку, всім. Пара без підборів — відмінний варіант на кожен день. Якщо ж хочеться створити образ тендітної і ніжної дівчини, яку захоче оточити турботою і увагою будь-який чоловік, то краще підшукати модель зі стійкими підборами. Також слід придивитися до ботильйонів з гострим носом. Їх чоловіки вважають найбільш ефектними. Забарвлення можна вибрати будь-яке — від нейтрального до анімалістичної. Однак, надто яскравих відтінків, все ж, краще уникати. Їх досить складно поєднувати з іншими предметами жіночого гардеробу.

picture

Чобітки зі шнурівкою

Вибирати можна як високі чоботи, так і ботильйони або черевики. Подібні моделі зараз на піку популярності. Вони припадуть до смаку модницям і змусять оточуючих чоловіків звернути увагу на стрункі жіночі ніжки. А шнурівка стане додатковим магнітом. Таке взуття найкраще носити з жіночними трикотажними або легкими сукнями. Якщо правильно зіграти на контрасті, залишитися непоміченою не вийде.

picture

Туфлі-човники

Перевірена часом і мільйонами чоловічих захоплених поглядів класика. Як тільки на вулиці трохи потеплішає, жінки можуть сміливо діставати човники з шафи. По-перше, вони поєднуються практично з усім — від елегантної вечірньої сукні до зухвалих повсякденних джинсів. По-друге, роблять жіночі ноги стрункішими і сексуальнішими. Саме тому вони так подобаються чоловікам. Безумовно, човники повинні бути на підборах і правильно підібрані за кольором — для створення ефекту нескінченних ніг.

picture

Раніше "Коментарі" розповідали про взуття, яке створюють з яблучної шкіри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!