Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як зробити маску-плівку в домашніх умовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зробити маску-плівку в домашніх умовах

Зробити маску-плівку для обличчя дуже просто

15 квітня 2020, 14:50 comments5360
Поділіться публікацією:
Як зробити маску-плівку в домашніх умовах

При регулярному і правильному догляді ваша шкіра завжди буде здоровою і гарною. Для цього не обов'язково відвідувати салони і робити б'юті-процедури, адже доглядати за шкірою обличчя можна і в домашніх умовах.

Зволожити та очистити шкіру можна за допомогою маски-плівки, яку легко приготувати самостійно. Основний інгредієнт, який дозволяє добитися "плівки" в домашніх умовах — желатин (а не клей ПВА, як багато хто думає). Саме цей природний колаген дає не тільки застигаючу текстуру, але і глибоко проникає в шкіру, живить і змушує її омолоджуватися.

Активоване вугілля дозволяє ефективно, але дбайливо очистити шкіру, зняти запалення, прибрати забруднені пори і стимулювати кровообіг. Яйце (як білок, так і жовток) живить, знімає роздратування і підтягує шкіру.

Запам'ятайте, що всі маски-плівки наносяться тільки на чисту, попередньо вимиту шкіру. Як же зробити маску-плівку в домашніх умовах?

Подрібніть 3 таблетки активованого вугілля, з'єднайте зі столовою ложкою желатину і 2 столовими ложками молока. Поставте в мікрохвильову піч на 15 хвилин, потім розмішайте. Якщо суміш не розчинилася, поставте ще на 5-10 хвилин. Остудіть і нанесіть на 20 хвилин на лоб, ніс і підборіддя, а зони навколо очей краще уникати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як ефективно позбутися від зморшок за допомогою маски для обличчя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!