Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як одягаються невпевнені в собі жінки: чотири ознаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як одягаються невпевнені в собі жінки: чотири ознаки

По одягу можна «прочитати» самооцінку жінки

15 квітня 2020, 15:55 comments3857
Поділіться публікацією:
Як одягаються невпевнені в собі жінки: чотири ознаки

Психологи кажуть, що характер та емоційний стан людини можна визначити за допомогою не тільки її поведінки, але і вибору повсякденного одягу. Наприклад, жінку з низькою самооцінкою видають деякі особливості її гардеробу. Які саме?

Колір

Дівчата, яких не хвилює громадська думка, відчувають себе однаково комфортно в будь-якому кольорі. А невпевнена жінка має в основному темні і сірі кольори в своєму гардеробі. Причина цього в тому, що вона намагається злитися з натовпом і не привертати до себе увагу.

Мішкуватий одяг

Красиві дівчата часто бувають невпевненими в своїй зовнішності. Наприклад, жінки з гарною пишною фігурою, часто вважають себе занадто товстими, а це змушує їх приховувати тіло під мішкуватим одягом. Звичайно, вам подобається такий стиль, але впевнена у собі жінка не буде одягатися тільки в "мішок" весь час.

Мамин стиль

Не кожному вдається знайти свій стиль, навіть через багато років. Деякі покладаються на модний смак своїх матерів, і в цьому немає нічого поганого — до певного віку. Але якщо вам за 40, і ви все ще виглядаєте як ваша власна мати або не стежите за модними тенденціями, вам пора переглянути свій гардероб.

Немає золотої середини

Звичка одягатися занадто просто або, навпаки, використовуючи занадто яскраві аксесуари та макіяж, теж говорить про невпевненість. Ті, хто утримуються від макіяжу ігарного укладання, в черговий раз намагаються злитися з натовпом. Жінки, які надягають все, що у них є, навпаки, роблять все можливе, щоб показати, що у них немає проблем з самооцінкою. Але це теж ознака невпевненості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як розпізнати самотню жінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!