Головна Новини Дозвілля стиль і краса Що руйнує жіночність: три головні звички
commentss НОВИНИ Всі новини

Що руйнує жіночність: три головні звички

Жіночність – основа будь-якої гармонійної жінки

16 квітня 2020, 18:20 comments5908
Поділіться публікацією:
Що руйнує жіночність: три головні звички

Багато факторів впливають на самопочуття та емоційний стан жінки. Але є звички, які не тільки погіршують якість життя, але і призводять до руйнування жіночності. На що слід звернути увагу?

Надмірна активність

Ви думаєте, що можете все. І прибрати в квартирі, і пограти з дітьми, і зайнятися  спортом, і вчасно відправити звіти. Може пора відпочити? Роблячи так багато не завжди потрібної для вас роботи, ви забувайте про дійсно важливі речі — про себе. В кінцевому підсумку це призводить до внутрішнього вигорання і втрати орієнтирів. Ну, а про жіночність взагалі можна не говорити. Втома частіше виявляється куди сильніше бажання добре виглядати.

Багато негативу у вашому житті

І пускаєте його у ваше життя тільки ви. Робота, деспот-начальник і диктатор чоловік — всі ці фактори безпосередньо впливають на те, як ви себе відчуваєте. Коли жінка займається улюбленою справою, вона світиться зсередини. А головне — з'являється енергія, щоб жити в гармонії з собою.

Перетягування ковдри на себе

Як часто ви вступаєте в конфронтацію зі своїм чоловіком? Ймовірно, ви це робите навіть несвідомо. І все ж робите. Подумайте про те, скільки разів ви брали занадто багато на себе. Як багато клопоту звалювати на свої плечі, думаючи, що можете самі впоратися з цим. Безумовно, ми всі знаємо, на що здатні жінки. Однак разом з цим ви не повинні втрачати свою крихкість і ніжність. А вирішити хоч третину ваших проблем може і люблячий чоловік. Повірте, йому це тільки в радість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі позбавляють жінку позитивної енергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!