Головна Новини Дозвілля стиль і краса Секс-символи 60-их: три найяскравіших красуні
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-символи 60-их: три найяскравіших красуні

Три зіркові красуні 60-их років, які готові дати фору багатьом сучасним моделям

24 квітня 2020, 12:37 comments9725
Поділіться публікацією:
Секс-символи 60-их: три найяскравіших красуні

Сучасний кінематограф знає безліч карколомних красунь, які вражають своїми формами, усмішками, граціозними манерами і шикарними вбраннями. Термін "сеск-символ" з'явився в 1911 році. Навіть трохи страшно уявити собі, що в ті часом вважалося еталоном сексуальності. А ось якщо піти трохи далі, то можна переконатися, що не тільки популярні актриссы сучасності можуть похвалитися своєю красою.

Сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги кілька красунь з далеких 60-их років.

Ракель Уелч

OMUlvN_O62DglpKRJkXSIXO5l.jpg

Ракель Уелч народилася в Чикаго, штат Іллінойс. З ранніх років працювала на різних посадах, приміром, синоптиком, а також пробувала себе в модельному бізнесі. У середині 1960-х років Уелч підписала контракт з 20th Century Fox. Так і стала міжнародно визнаною (особливий внесок у це зробила її головна роль в науково-фантастичному фільмі Fantastic Voyage 1966-го). На сьогоднішній день Ракель Уелч знялася більш ніж у ста фільмах і телевізійних програмах. Вона стала відома завдяки своєму довгому каштановому волоссю і великим карим очам. У 1966 році вона знялася у фільмі-рімейку "Мільйон років до нашої ери", в якому вона показала свої форми в доісторичному бікіні зі шкіри тварин.

Бетті Пейдж

vTWZ2hlEjf5W5HFWFkrVWp4bT.jpg

Бетті Пейдж народилася в Нешвіллі в 1923 році, штат Теннессі. У молодому віці працювала моделлю, але її не помічали до 1955 року, поки вона не знялася для Playboy. Завдяки цій фотосесії незабаром її і стали вважати найчарівнішою дівчиною Нью-Йорка. Дійшло до того, що Бетті Пейдж назвали "Королевою Pinup". Але в кінці 1950-х років у дами стався нервовий зрив, після якого її закрили в психлікарні. Причина — зірка напала на свою домогосподарку. Їй був поставлений діагноз "гостра шизофренія". Бетті випустили тільки в 1992 році.

Урсула Андресс

gZYlITvTF4li1wa8nkPm0Ztcy.jpg

Урсула Андресс — швейцарська актриса, почала свою кар'єру в якості моделі мистецтва у Римі, що привело її в італійську кіноіндустрію. У 1962 році вона отримала роль у фільмі про Джеймса Бонда "Доктор Ноу". Обличчя Андресс стало всесвітньо відомим. Вона була зіркою, такою ж як Елвіс, Френк Сінатра і Марчелло Мастроянні. У фільмі "Доктор Ноу" Андресс виходить з Карибського моря в білому бікіні. Цей момент вважають одним з найсексуальніших в історії кіно. Він зробив Урсулу Андресс об'єктом любові для мільйонів молодих чоловіків.

Можливо, вони сподобаються не всім сучасним чоловікам. Але для своєї епохи вони справді виглядають ефектно. Також видання "Коментарі" покаже 10 найгарячіших танцівниць бразильського карнавалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!