Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як бути гарною на карантині: топ-3 зачіски для дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Як бути гарною на карантині: топ-3 зачіски для дому

Ці зачіски не вимагають багато часу і сил

25 квітня 2020, 15:15 comments14038
Поділіться публікацією:
Як бути гарною на карантині: топ-3 зачіски для дому

Жінка завжди повинна виглядати доглянутою і гарною, тому карантин — не привід запускати себе, а можливість освоїти нові навички. Пропонуємо кілька варіантів зачісок, які дозволять вам займатися домашніми справами і при цьому виглядати стильно і гарно.

Недбалі пасма

Цю домашню зачіску називають messy hair, зробити її дуже просто, головне зайнятися зачіскою після миття волосся. Збризніть волосся спреєм текстуриючого типу та підсушіть за допомогою фена, а потім просто збийте, пропустіть через пальці рук, немов розчісуючи. В принципі, зачіска готова, але можна її злегка зафіксувати спеціальним засобом, а кінці обробити маслом, щоб заблищали.

qfEnzAYbPZ9X96dGnHZkUL9VL.jpg

Хустинка

Цей ефектний аксесуар прекрасна заміна звичній фіксуючій резинці. Хусткою можна зібрати пасма, причому вона поставиться до них більш дбайливо — не стисне і не зламає. Кілька різних хусток, придатних до домашніх костюмах зроблять ваш образ неповторним.

C3SDKD1BAAfUEjcNTAmYm1K8n.jpg

Плетіння кіс

Це чудовий спосіб зібрати пасма, зробивши ефектну, помітну, але акуратну зачіску. Ідеальний варіант для домашнього аутфіта. Основне правило — не плетіть дуже охайних кос, створюйте недбалі композиції, щоб не втратити ефект розслаблення. Крім того, така коса може доставляти дискомфорт. Що стосується манери плетіння, вибирайте що по душі — французька, звичайна, риб'яча коса, комбінація з декількох — все залежить від вашого вміння.

L0O3zZXTJ5ggQCC5jOWLx2yKv.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які зачіски допоможуть приховати відросле коріння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!