Головна Новини Дозвілля стиль і краса Повинні бути у кожного: недооцінені чоловічі аксесуари
commentss НОВИНИ Всі новини

Повинні бути у кожного: недооцінені чоловічі аксесуари

Ці прості речі не такі дорогі, як смартфони або "розумні" навушники, але можуть зробити кожного чоловіка ще більш стильним

27 квітня 2020, 15:28 comments8839
Поділіться публікацією:
Повинні бути у кожного: недооцінені чоловічі аксесуари

Круті гаджети, всякі прикраси, стильний одяг. Чого тільки не одягають на себе чоловіка, щоб виглядати більш стильно і справити враження на оточуючих. За всією цією гонитвою за дорогими "іграшками" ми часто забуваємо про прості речі, які не настільки дорогі, але вкрай важливі для чоловіка, що дорожить своєю репутацією. Сьогодні ми обговоримо, чим саме часто нехтують сучасні чоловіки.

Годинник

Аксесуар має хороший шкіряний ремінець і привабливий циферблат? Це перемога. Зайвим не буде вміти підбирати годинник у відповідність твоєму стилю. Всім все відразу стане ясно: ти або фанат спорту (тому завжди ходиш в практичному одязі і, відповідно, зі спортивними Casio G-Shock), або навпаки — діловий бізнесмен (тому завжди в піджаку з дорогущим Tag Heuer, який яскраво вирізняється на руці).

Пара стильних шкарпеток

Багато хто недооцінює важливість шкарпеток. І дуже навіть дарма. По-перше, взуття — обличчя чоловіка. Коли дивляться на взуття, в кадр тут же автоматично потрапляють і шкарпетки. По-друге, шкарпетки — те, що ти носиш щодня. Вони повинні бути комфортними, а ще приносити естетичне задоволення (бажано не тільки тобі, але і оточуючим). Забудь про нудний і смутний, хоч і практичний чорний колір. Носи щось яскраве і незвичайне.

Класична сорочка поло

Ну добре, поло — не самий стильний аксесуар (хоча, в тренд сезону літо 2015 цей вид сорочок таки увійшов). Зате поло — універсальний одяг: можна одягати як для офісу, так і для вечірок. Нормально виглядає з брюками, чінос, класичними джинсами, і так далі. Існують різні поло: з глибокими вирізами, з різних типів тканин, з різними комірами. У твоєму гардеробі ця річ незамінна.

Ці аксесуари неодмінно повинні бути частиною твого іміджу. Незважаючи на те, що сьогодні ера технологій, вони вносять свою важливу лепту в стиль кожного солідного чоловіка. Також видання "Коментарі" розповість, з чим краще носити джинсову куртку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!