Головна Новини Дозвілля стиль і краса "Перша леді США відзначає ювілей": ЗМІ відкрили кілька фактів з життя 50-річної Меланії Трамп
commentss НОВИНИ Всі новини

"Перша леді США відзначає ювілей": ЗМІ відкрили кілька фактів з життя 50-річної Меланії Трамп

В 50-й день народження Меланії Трамп розповімо про те, як живе чарівна перша леді

28 квітня 2020, 04:11 comments2716
Поділіться публікацією:
"Перша леді США відзначає ювілей": ЗМІ відкрили кілька фактів з життя 50-річної Меланії Трамп

Колишня модель і нинішня перша леді США Меланія Трамп, яка вчора відзначила свій 50-й день народження, викликає захоплення своєю красою і граціозністю не тільки серед американців, але і практично у всього західного світу. Вона — об'єкт для наслідування і заздрості. Однак як саме живе п'ятидесятирічна господиня Білого Дому і чим займається у вільний час, знають дуже небагато.

Так, відомо, що Меланія Трамп, переїхавши разом з чоловіком в Білий Дім, оселилася в Східному крилі і спить в окремій спальні. Підйом у першій леді тоді ж, коли і у президента: в 5:30 ранку.

Меланія сама збирає в школу свого 14-річного сина Баррона і готує йому сніданок. Поки Баррон перебуває на карантині, його мати намагається приділяти якомога більше часу вихованню дитини і називає себе "штатної мамою", як тисяча домогосподарок Америки.

Щоранку перша леді США займається зарядкою, щоб зберігати стрункість своєї фігури. Сама вона зазначає, що її улюблені заняття — це пілатес, теніс і ходьба з обважнювачами на щиколотках. Меланія, що не дивно, — прихильниця здорової їжі, щодня їсть багато фруктів, п'є багато води, а ранок починає з смузі або вівсянки. Волосся і шкіру вона живить спеціальними вітамінами і харчовими добавками з кальцієм.

При цьому дружина президента інший раз може побалувати себе шоколадкою, дієтичною колою і морозивом. Взагалі вона ласун, але всіляко обмежує свої слабкості в догоду стрункості.

Меланія вважає, що для краси і свіжості необхідно висипатися і дозволяти собі розслабитися, тому в цих цілях для неї готують ванну-джакузі.

Перша леді США дуже рідко дає інтерв'ю для ЗМІ. Вона намагається уникати публічних появ набагато більше, ніж більшість перших леді останнім часом. У 2017 році вчений з Прінстона виявив, що Меланія за перший рік президентства Трампа вимовила лише вісім промов, в той час як Мішель Обама — 74 і Лора Буш — 42.

Згідно з опитуванням Gallup, проведеному у 2019 році, Меланія Трамп займає друге місце в США за популярністю серед жінок після Мішель Обами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перша леді України Олена Зеленська розповіла про запуск нової школи онлайн для початкової школи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!