Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як доглядати за дорогим чоловічим взуттям: кілька важливих правил
commentss НОВИНИ Всі новини

Як доглядати за дорогим чоловічим взуттям: кілька важливих правил

Твоє взуття завжди буде виглядати на всі сто, якщо будеш дотримуватися цих порад

30 квітня 2020, 13:20 comments1887
Поділіться публікацією:
Як доглядати за дорогим чоловічим взуттям: кілька важливих правил

Чоловіки люблять дороге і якісне взуття. Але якщо вони хочуть, щоб вона прослужила як можна довше, їм вкрай необхідно навчиться правильно за нею доглядати. Якщо цього не робити, то дуже скоро навіть найміцніші черевики або вишукані туфлі зносяться і будуть годитися хіба що для поїздки на дачу. Тому сьогодні ми дозволимо собі дати тобі кілька корисних порад, которын допоможуть довше зберегти твоє взуття в належному стані.

Стежити за станом підошви

В залежності від побажання клієнта взуття може виконуватися на різній підошві. Приміром, у європейських країнах, де немає особливих погодних катаклізмів на кшталт потужного снігопаду, прийнято робити шкіряну підошву. Там, де від снігу і ожеледиці не врятує навіть авто, замовляють каучукову.

За всім належить доглядати, але по-різному: шкіряна підошва швидше зітреться, якщо ходити по асфальту і іншим гладеньким поверхонь, а каучук надійніший, але грубіший. Важливо не пересушити шкіру, не деформувати і відразу ж подбати про підметки, а гумову підошву достатньо лише протирати.

Доглядати за верхом туфель

Як доглядати за дорогим взуттям? Знай, що вона потребує повного чищення приблизно 1-2 рази в місяць. В інший час достатньо лише протирати губкою. Для чищення ж варто завести пару щіток, захисний крем і кілька інших аксесуарів. 

Не носити щодня

Коли ти носиш взуття, нога пітніє, а матеріал вбирає піт, навіть незважаючи на шкарпетки. Щоб туфлі прийшли в нормальний стан, в них потрібно вставити розпірки, просушити, дати "відпочити" день-два. Тому краще купити 2-3 пари добрих черевиків, щоб їх чергувати.

Якщо будеш дотримуватися цих порад, то зможеш довше хизуватися в крутих черевиках. Також видання "Коментарі" розповість, як носити джинсову куртку навесні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!