Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які речі краще не носити із взуттям на високих підборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі краще не носити із взуттям на високих підборах

Не завжди високий каблук - ідеальний варіант

30 квітня 2020, 18:10 comments2204
Поділіться публікацією:
Які речі краще не носити із взуттям на високих підборах

У кожної дівчини є парочка взуття на високих підборах. Вониподовжують фігуру і додають жіночності. Але не всі речі ідеально поєднуються з таким взуттям, адже бувають ситуації, коли високий каблук псує весь образ.

Шорти

Взуття на високому каблуці покликане підкреслювати елегантність і вишуканість, а шорти із зовсім іншої опери. І незважаючи на те, що зараз в моді мікс різних стилів, ці речі краще не поєднувати один з одним. Такий образ виглядає швидше вульгарно, ніж ефектно.

Міні-спідниця

Так, міні-спідниця також потрапила у цей список. Багато дівчат звикли поєднувати високий каблук і міні, не звертаючи увагу на те, що це виглядає безглуздо і зухвало. Якщо вже немає інших варіантів, тоді візьміть взуття на середньому каблуці, а верх зробіть максимально закритим. Під міні-спідницю краще всього підійдуть "брутальні" черевики, кросівки, лофери.

Легінси

Цей предмет гардеробу відноситься до спортивного розділу, тому з високим каблуком буде виглядати погано. Краще всього під легінси вибирайте взуття на низькому ходу, щоб це виглядало стильно і гарно.

Спортивний костюм

Мабуть, і так зрозуміло, що спортивний костюм і взуття на високих підборах — поняття, які виключають один одного. Хоча є люди, які експериментують з таким образом. Насправді, костюм для спорту і підбори виглядають безглуздо і точно не жіночно, чого не скажеш про кросівки і сукні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі жіночого гардеробу не подобаються чоловікам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!