Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як правильно поєднувати джинси і піджак: кілька порад чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно поєднувати джинси і піджак: кілька порад чоловікам

Поради, які допоможуть успішно поєднати два популярних компонента чоловічого гардероба

5 травня 2020, 13:19 comments3454
Поділіться публікацією:
Як правильно поєднувати джинси і піджак: кілька порад чоловікам

Багато чоловіків намагаються поєднати стильний зовнішній вигляд з елементами певної простоти, щоб виглядати пристойно і при цьому не віддалятися від "простого народу". Саме тому носіння пиджка спільно з джинсами є досить популярним трендом. Проблема в тому, що тут доволі легко помилитися і постати перед друзями в досить неохайному вигляді. Саме тому ми розповімо тобі, як правильно носити піджак і джинси.

Формальна взуття

Кросівки залиш для вихідних, а для офісу і джинсів вибери м'які замшеві туфлі, лофери або броги. У холодну ж пору року краще перевзуватися в офісі — так ти на вулиці не оклякнеш.

Мінімалістичний піджак

В офісі ти зазвичай проводиш більшу частину часу, а це значить, що треба бути готовим і до ділових зустрічей. У теплу пору року піджак добре доповнить твій образ, а в холодну — ще й зігріє. Обирай строгі моделі з щільної вовни, однотонні або з мінімальним візерунком, з малою кількістю фурнітури.

Підбери хорошу посадку

"Ділові" джинси повинні відрізнятися від тих, що ти одягаєш у вихідні. Вони повинні бути зручні, але без надмірностей на кшталт дірок і латок. Чим щільніше тканина, тим краще. Пара буде здаватися суворішою, і менше м'ятиметься, а значить виглядатиме акуратніше.

Аксесуари суворіше

Джинси замість штанів припускають і лаконічні аксесуари. З сумок підійде шкіряний рюкзак чи портфель, а годинник варто підібрати в стилі "кежуал", наприклад, з ремінцем в тон взуття.

Тепер ти точно знаєш як поєднати ці два важливих компоненти чоловічого гардероба. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно носити джинсову куртку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!