Головна Новини Дозвілля стиль і краса 5 речей, які повинні бути в гардеробі цього літа
commentss НОВИНИ Всі новини

5 речей, які повинні бути в гардеробі цього літа

Саме час скласти шопінг-лист оновлення літнього гардеробу

6 травня 2020, 11:45 comments2690
Поділіться публікацією:
5 речей, які повинні бути в гардеробі цього літа

Сподіваємося, що скоро закінчиться карантин і ми зможе сповна насолодитися теплими днями. А поки можна переглянути свій гардероб і придбати кілька новинок, які будуть модні в літньому сезоні. На які речі варто звернути увагу?

Кроп-топ

Цей елемент жіночого гардеробу буває різних стилів і фасонів, тому підійде як для повсякденного, так і для вечірнього образу. Укорочений топ робить спокусливий акцент на талії, оголюючи живіт. Але при складанні образу важливо пам'ятати: відкритий верх потрібно поєднувати з закритим низом.

кроп.png

Брюки або спідниця paperbag

Модель вільного крою з поясом у вигляді зібраної тканини на талії — стали фаворитами цього сезону. З переваг: вони роблять відмінну талію навіть там, де її раніше не було, надаючи образу жіночності. Але дуже скрадають ріст, тому невисоким дівчатам радять одягати їх виключно під каблук або танкетку, щоб не здаватися нижче, ніж є насправді.

ONJ3tVtA8y0rwJBNr9ae4FWLB.png

Блузка з об'ємними рукавами

Один з найстильніших і романтичних хітів року — блуза з об'ємними рукавами. Така річ буде ідеально поєднуватися з джинсами, спідницями і навіть з шортами.

блуз.jpg

Комбінезон

Це універсальна і незамінна річ, а найголовніше — самодостатня. З усього розмаїття моделей і тканин зупиніть свій вибір на джинсовому комбінезоні-шортах з рубашечним коміром, оздобленим яким-небудь яскравим принтом.

rrX6FAvGcU-cNdBMo5pCIJdnc.jpg

Балетки на шнурівці

Вони універсальні, зручні, чудово поєднуються як з повсякденним одягом, так і з більш ошатними предметами гардеробу. Вибирайте моделі з загостреними носками — так ви вб'єте двох зайців відразу: вони візуально роблять ногу стрункішою, а також надають зовнішньому вигляду актуальності.

RvVnyhoTRbzWyjFyhISaJqJLy.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі краще не носити із взуттям на високих підборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!