Головна Новини Дозвілля стиль і краса Жіночі секрети, які найбільше привертають увагу чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Жіночі секрети, які найбільше привертають увагу чоловіків

Ці секрети допоможуть жінці завжди виглядати чарівно

6 травня 2020, 16:15 comments2723
Поділіться публікацією:
Жіночі секрети, які найбільше привертають увагу чоловіків

Кожна жінка хоче завжди виглядати стильно й ефектно, щоб ловити на собі чоловічі погляди. А привернути увагу представників сильної статі можна за допомогою декількох хитрощів, якими вправно користуються дами.

Довге волосся і м'які локони

Як би ви не любили модні короткі стрижки і складні укладки, чоловіки завжди будуть звертають увагу на гарне довге волосся. А м'які і природні локони для більшості представників сильної статі досі здаються сексуальної зачіскою.

Тонкий аромат

Чоловіки — самці, їх приваблює ніжний, п'янкий запах коханої жінки. Не варто вибирати складні, важкі аромати, краще віддай перевагу свіжому і легкому парфуму.

Натуральний макіяж

40% чоловіків віддають перевагу чистій, природній красі, тобто повній відсутністі макіяжу. Правда, чоловіки навіть не здогадуються, що для створення макіяжу з ефектом "без макіяжу" йде не менше сил і косметики, ніж на "бойову розмальовку".

Витончені стрілки і червона помада

При всій своїй тязі до природної краси, класичний, акуратний макіяж з тоненькими стрілками, ідеальним тоном шкіри і соковитими червоними губами приваблює чоловіків не менше. Головне — не переборщити!

Французький манікюр

80% чоловіків звертають увагу на нігті! Так, їм подобаються доглянуті акуратні нігті. І, звичайно, французький манікюр. Мабуть, тому мода на "френч" не здає своїх позицій вже більше 50 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які жіночі "прийоми" візуально подовжують ноги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!