Головна Новини Дозвілля стиль і краса Спідниці, які всі модниці будуть носити в цьому сезоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Спідниці, які всі модниці будуть носити в цьому сезоні

Ці спідниці будуть найбільш популярні навесні-влітку 2020

7 травня 2020, 12:50 comments2531
Поділіться публікацією:
Спідниці, які всі модниці будуть носити в цьому сезоні

Погода вже радує теплими деньками, тому пора діставати з гардеробу летючі сукні та спідниці. А поки не закінчився карантин, у вас є можливість переглянути свій гардероб і придбати кілька модних новинок, які будуть актуальні цього літа. Якщо ви любителька спідниць, тоді дивіться, які моделі зараз особливо актуальні.

Шовкові спідниці

У прохолодну погоду такі спідниці ідеально поєднуються з кардиганами і об'ємними джемперами, а коли настануть спекотні літні деньки — сміливо носіть їх з улюбленими футболками. Для створення вечірнього образу, достатньо буде доповнити шовкову спідницю босоніжками на підборах чи туфлями-човниками.

шелк.jpg

Плісировані спідниці

Моделі плісированих спідниць дуже актуальні в цьому сезоні. Плісировка додає образу жіночності та чарівності, навіть якщо ви наділи спідницю в парі зі звичайним топом і кросівками. Якщо хочете створити більш вечірній образ, надіньте зі спідницею туфлі-човники.

флис.jpg

Спідниця-олівець

Така модель, мабуть, ніколи не вийде з моди, адже вона надає образу елегантності і вважається класикою. Спідницю-олівець можна сміливо поєднувати з блузами, топами, світшотами, футболками. Особливо зараз популярні шкіряні моделі.

каранд.jpg

Міні-спідниці

Ще одна позачасова модель — міні-спідниці. Але пам'ятайте, якщо ви одягаєте міні, то верх повинен бути закритим. З міні добре поєднуються блузи з високим горлом і облягаючі водолазки. Під такий образ краще вибирати босоніжки на середньому каблуці, ботфорди або кросівки.

миниии.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі жіночого гардеробу не подобаються чоловікам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!