Головна Новини Дозвілля стиль і краса П'ять головних атрибутів справжнього чоловічого стилю
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять головних атрибутів справжнього чоловічого стилю

Хоча б один з вказаних атрибутів неодмінно є у кожного чоловіка

8 травня 2020, 15:45 comments2725
Поділіться публікацією:
П'ять головних атрибутів справжнього чоловічого стилю

Який він — чоловічий стиль? Чоловіки завжди одягалися по-різному. Чого вартий тільки той факт, що в XVIII столітті найзнатніші з них ходили на високих підборах! Але все таки ми живемо в ХХІ столітті і тому поговоримо про п'ять головних атрибутів сучасної чоловічої моди.

Класичні наручний годинник

Це функціональний і елегантний аксесуар. Якщо ти створюєш серйозний і простий спосіб, годинник стане найкращою інвестицією. Краще вибрати хронометр, що приводиться в дію автоматичним або механічним рухом, а не батареєю, оскільки їх естетика зазвичай на висоті.

Толстовка з капюшоном

Коли приходить час, щоб розслабитися та відчути себе комфортно, ми відразу згадуємо про толстовки. Це вічна річ для невимушеного і невибагливого носіння. Візьми на замітку.

Класичні кросівки

Тему спортивного взуття не можна обійти — деякі кросівки просто поза часом. В якості прикладу може бути пара "конверсів", а може і одна з класичних пар від Nike. Чорні або білі — абсолютно неважливо, обидва кольори постійно в тренді.

Шкіряна куртка

Найбільш класичний чоловічий одяг. З вибором фасону куртки все індивідуально, але така річ точно повинна бути в твоєму гардеробі.

Джинси

Класична пара джинсів — невід'ємна частина повсякденного гардероба. Чим простіше і натуральніше, тим краще. Ідеальний колір — темний індиго, оскільки такий денім — найуніверсальніший. А ще він чудово носиться і може бути використаний повторно (рвані джинси все ще в моді).

Хоча б щось одне з перерахованого вище неодмінно присутнє у кожного чоловіка. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно поєднувати джинси і піджак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!