Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як правильно вибрати дощовик: поради для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно вибрати дощовик: поради для чоловіків

Правильно обраний дощовик допоможе тобі залишатися як сухим, так і стильним

13 травня 2020, 15:37 comments2380
Поділіться публікацією:
Як правильно вибрати дощовик: поради для чоловіків

Хоча літо все активніше заявляє про свої права, в гардеробі чоловіків повинні з'явитися не тільки шорти, футболки та бейсболки. Оскільки навіть найспектнішим літом ймовірність дощу ніхто не відміняв, чоловікам слід задуматися про дощовики. Нікому ж не хочеться бути захопленим зненацька негодою під час риболовлі або пікніка. Сьогодні ми дамо тобі кілька порад, як чоловікові правильно підібрати собі дощовик.

Вентиляція тканини

Якщо тканина не мембранна, а з матеріалу з водовідштовхувальним просоченням або з полімеру, простеж, щоб у куртки була додаткова вентиляція. Наприклад, це можуть бути спеціальні отвори на внутрішній частині рукава, без яких в такому одязі швидко стане душно і некомфортно.

Компактність

Багато сучасних дощовиків припускають можливість компактного складання, вони досить легкі і їх зручно брати з собою. Це важливо, оскільки у весняні місяці погода може змінитися протягом години.

Довжина

Перше, на що варто звернути увагу при виборі дощовика — його довжина. Куртка повинна повністю прикривати корпус, доходячи до середини стегна. Якщо дощовик довше, переконайся, що його поли не заважають ходьбі, а знизу він не дуже широкий (щоб вітер не задував і не задирався поділ).

Кишені та шви

Блискавки, кишені і шви — найбільш "слабкі" місця, вони повинні бути додатково захищені від води. Непогано, якщо у кишень будуть клапани, що прикривають їх згори і не дають промокнути вмісту. Блискавкам і швам не зашкодить спеціальне просочення, щоб і вони не пропускали зайву вологу.

Правильно обраний дощовик допоможе тобі як залишатися сухим в негоду, так і виглядати стильно. Також видання "Коментарі" розповість про те, як поєднувати джинси і піджак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!