Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як доглядати за шкірою під час вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Як доглядати за шкірою під час вагітності

Вагітність відбивається на стані всього організму

13 травня 2020, 16:05 comments1755
Поділіться публікацією:
Як доглядати за шкірою під час вагітності

Під час вагітності в жіночому організмі відбувається серйозна перебудова, яка відбивається на стані волосся та шкіри майбутньої мами. Як в цей період доглядати за собою і які моменти враховувати?

Зволоження та харчування

Майбутній мамі необхідно регулярно очищати і зволожувати шкіру, адже саме забиті пори провокують появу акне, чорних крапок і вугрової висипки. Зневоднена шкіра, заявить про себе лущенням і пігментними плямами, а недолік поживних речовин проявиться тьмяним кольором обличчя. Тонізувати шкіру можна спеціальним тоніком для обличчя або кубиками льоду на основі ромашки, а живильний ефект забезпечить крем з натуральними маслами.

Косметика

Віддайте перевагу натуральній косметиці і обов'язково читайте на упаковці, чи можна використовувати її в період вагітності. Відмовтеся від косметики, в складі якої є спирт, парабени, сульфати, бензол, конверванти і барвники.

Розтяжки

Ці смужки з'являються на животі, стегнах і грудях. Для профілактики майбутнім мамам рекомендується практикувати контрастний душ. А також не слід забувати про спеціальні креми, олії і гелі. Якісний крем від розтяжок складається з натуральних компонентів, тому цілком безпечний для шкіри.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому в період вагітності не можна захоплюватися солодким.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!