Головна Новини Дозвілля стиль і краса П'ять порад, які допоможуть прискорити зростання волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять порад, які допоможуть прискорити зростання волосся

Волосся - одна з деталей, на яку звертають увагу чоловіки

14 травня 2020, 12:25 comments2187
Поділіться публікацією:
П'ять порад, які допоможуть прискорити зростання волосся

Якщо ви мрієте про довгі і шовковисті локони, а в реальності волосся швидко січеться і випадає, проблема може критися в неправильному догляді. Є кілька способів, які допоможуть прискорити процес росту волосся і зроблять їх здоровими.

Безсульфатні шампуні

Переходьте на шампуні, у складі яких немає шкідливих консервантів і парабенів, які ушкоджують структуру волосся. Такі засоби очищають шкіру голови за допомогою натуральних компонентів у складі. Вони діють набагато м'якше і делікатніше.

Температура — ворог довгого волосся

У першу чергу це стосується сушіння феном і вирівнювання утюжком. Намагайся використовувати їх як можна рідше. Якщо без використання фена не обійтися, тоді трохи підсушіть волосся холодним повітрям. Ще один важливий момент — температура води для миття теж не повинна бути гарячою.

Дбайливо ставтеся до мокрого волосся

Поки волосся мокре — його легко пошкодити. Тому після миття не треба віджимати, сильно мотати або агресивно сушити волосся рушником. Рушник для голови має бути м'яким, з коротким ворсом. Не розчісуй інтенсивно мокре волосся або використовуйте засоби для полегшення розчісування.

Кондиціонери і маски для волосся

Кондиціонер робить волосся більш гладким. В залежності від складу воно може заповнювати порожнечі в волосі і пригладжувати лусочки, формувати захисну плівку на поверхні волосини. Маски на натуральній основі роблять приблизно те ж саме, тільки більш інтенсивно, тому їх можна застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Подбай про шкіру голови

Найпростіше, що ви можете зробити для здоров'я шкіри голови — щоденний масаж. Навіть без спеціальних технік 5-10 хвилин активізують приплив крові і мікроциркуляцію в тканинах, покращують живлення волосяних цибулин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як швидко відростити волосся за допомогою рисової води.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!