Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які відтінки одягу привертають увагу чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Які відтінки одягу привертають увагу чоловіків

Ці відтінки роблять образ елегантним і жіночним

15 травня 2020, 12:25 comments2489
Поділіться публікацією:
Які відтінки одягу привертають увагу чоловіків

Будь-якій жінці подобається привертати до себе погляди чоловіків і бути об'єктом обожнювання. Але для цього не обов'язково одягати міні-спідниці і високі підбори. Є відтінки, які на психологічному рівні привертають увагу представників сильної статі. Так які кольори варто додати в свій гардероб?

Червоний

На цей яскравий, "смачний" відтінок дуже ласі багато представників сильної статі. Саме насичений червоний асоціюється з енергією, пристрастю і переконанням, він демонструє лідерські якості і відкритість у спілкуванні. Тому сміливо додавайте трішки перчику в свій гардероб. Образ не обов'язково повинен складатися тільки з червоного, досить вибрати одну річ: червону блузку, блейзер, спідницю або футболку.

Чорний

Не менш популярний класичний відтінок, який викликає чоловічий інтерес. Він як би загадує загадку, закликає шукати відповіді, але при цьому не виглядає вульгарно. Елегантний відтінок дає повну свободу у виборі деталей вбрання. Чорний брючний костюм, витончене плаття або прозора блуза змусять серце будь-якого чоловіка битися частіше.

Синій

Цей колір викликає повну довіру і спокій. Він виглядає яскраво, але при цьому строго і елегантно. Можливо, тому багато чоловіків його просто обожнюють. Сині відтінки виступають символом строгості і вірності духовним цінностям.

Білий

Колір невинності, чистоти і гармонії без зайвої колоритності теж розбурхує почуття чоловіків. Білий — нейтральний, він може служити відмінним фоном для будь-якого іншого відтінку, а також вигідно виглядати самостійно. У більшості чоловіків він асоціюється з чистотою і невинністю, умиротворенням і спокоєм.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що розповість про жінку її улюблений колір помади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!