Головна Новини Дозвілля стиль і краса Підказки модницям: як правильно поєднувати кольори в одязі
commentss НОВИНИ Всі новини

Підказки модницям: як правильно поєднувати кольори в одязі

Зовнішній вигляд залежить від вдалого поєднання відтінків в одязі

19 травня 2020, 14:35 comments2329
Поділіться публікацією:
Підказки модницям: як правильно поєднувати кольори в одязі

Для того, щоб завжди виглядати модно і стильно не обов'язково витрачати на гардероб великі суми. Важливо навчитися правильно міксувати речі і поєднувати відтінки в одязі, щоб вони виглядали виграшно. Кожна дівчина може навчитися цьому самостійно, і допомогти їй у цьому можуть наступні підказки.

Сірий колір

Цей колір є своєрідним "мольбертом", на який можна додавати яскраві фарби. Його можна поєднувати з насиченим червоним, бордовим, бежевим і ніжно-блакитним. І, звичайно ж, "безсмертне" поєднання сірого з чорним і білим завжди буде виглядати гармонійно.

Бежевий колір

Цей відтінок м'який, ніжний і універсальний, тому що підходить практично для будь-якого сезону і ситуації. Варіантів його грамотного поєднання справді дуже багато. Насамперед, це глибокі відтінки бордо, фіолетового та гірчичного. Елегантно буде виглядати образ, в якому бежевий колір поєднується з коричневим або чорним.

Колір Марсала

Благородний винний відтінок Марсала здатний створити дійсно розкішні поєднання. Такий насичений колір завжди буде грати головну роль в образі, інші кольори повинні його розбавити і збалансувати. Краще всього він поєднується з білим, бежевим і чорним, блідо-блакитним і світло-коричневим.

Бірюзовий колір

Цей колір дарує відчуття легкості і спогади про теплий морський бриз навіть в примхливу негоду. Його краще всього доповнять жовтий, білий, коричневий і блідо-оранжевий кольори.

Темно-синій колір

Цей колір вимагає гарного контрасту, тому краще його поєднувати з приглушеними світлими відтінками: бежевим, світло-коричневим, білим, світло-сірим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які відтінки в одязі привертають увагу чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!