Чотири проблеми чоловічого тіла, які потрібно терміново усунути

Стежачи за своєю зовнішністю, приділи особливу увагу цим кільком проблем

Кожен нормальний чоловік буде стежити за своєю зовнішністю. Регулярно голитися, приймати душ, стригтися, підбирати охайний одяг і так далі. Але є деякі проблемні місця, на які чоловіки або не звертають уваги або взагалі не уявляють, що з цим можна зробити. Сьогодні ми розповімо тобі про найвідоміші проблеми чоловічого тіла, на яких не часто не фокусується увага. Зрозуміло, ми також порадимо, як впоратися з цими проблемами.

Хропіння

Якщо хропіння - не твоє секретна зброя проти нав'язливих подруг після першої ночі, з ним потрібно впоратися. Для початку спробуй не засинати на спині, а також уникай зневоднення і алкоголю за 4-5 годин до сну. Забитий ніс теж сприяє хропіння. Але найчастіша причина хропіння - зайва вага, з якою доведеться боротися.

Подразнення після гоління

Іноді після гоління ти бачиш у дзеркалі не тільки гладке підборіддя, але і червону шкіру, яка свербить і навіть трохи болить. До такого результату приводить використання тупих лез, невідповідних засобів для гоління або підвищена чутливість шкіри. Впоратися допоможе холодний компрес з яблучним оцтом, паста з аспірину, алое вера або звичайні вологі пакетики чорного чаю.

Лупа

З'являтися лупа може з різних причин - від банально сухої шкіри голови або поганої гігієни до себорейного дерматиту та деяких інших хвороб. Є безліч шампунів, які допоможуть впоратися з цією проблемою, але якщо волієш натур-продукт - використовуй соду, масло чайного дерева або яблучний оцет.

Запах ніг

Ноги теж мають властивість потіти і можуть радикально підірвати твій джентльменський імідж, варто лише роззутися. Щоб цього не сталося, дотримуйся правил гігієни: частіше міняй шкарпетки, уникай синтетики, а також носи якісне (бажано шкіряне) взуття. Ну і антиперспірант тобі в допомогу. В особливо важких випадках варто звернутися до медиків.

Зверни увагу на ці проблеми, виріши їх, і твої ставки в навколишньому світі істотно підвищаться. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять речей, які тішать самолюбство чоловіки.