Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які речі варто придбати до настання літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі варто придбати до настання літа

Крокуйте в літо з найактуальнішими речами сезону

25 травня 2020, 15:10 comments2168
Поділіться публікацією:
Які речі варто придбати до настання літа

Нехай погода поки не радує нас спекотними днями, але літо вже практично на порозі. А значить настав час переглянути свій гардероб і прикупити до нового сезону кілька новинок. Що буде актуальним влітку 2020?

Майка-алкоголічка

Ця майка давно стала обов'язковим предметом гардеробу, тому що ідеально поєднується з багатьма речами і підходить як для повсякденного образу, так і для вечірнього. Ця річ незамінна для літнього сезону. Експерти рекомендують носити майку-алкоголічку не тільки з джинсами, але і з класичними брюками і спідницями будь-якого крою.

picture

Поло

Якщо класичні футболки або майки вже є в гардеробі, зверніть увагу на поло. Цей елемент гардеробу також легко можна назвати класикою, але куди більш цікавою.

picture

Майка з підплічниками

Це новий тренд 2020 року. Майка з акцентом на плечі цілком може замінити звичайні футболки в нашому гардеробі. Об'ємні плечі роблять  руки візуально стрункішими, а талію більш вузькою. Така майка добре поєднується з класичними брюками, спідницями і джинсовими шортами.

picture

Денім

Речі з деніму завжди будуть актуальні, адже з часів винаходу джинсів не минуло й сезону, щоб цей матеріал у тій чи іншій формі не був присутній на подіумах.

04eY4wGRtVfCn3VR9CtRxg.jpg

Шорти-бермуди

Літній гардероб повинен бути синонімом до слів "практичність і простота", а шорти-бермуди, на відміну від своїх вкорочених побратимів відмінно відповідають цій формулі. Варто звернути увагу на моделі з бавовни або льону, які не дадуть знемагати від спеки.

644384_3fd260de_b74_mycollages.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі повинні бути в гардеробі цього літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!