Головна Новини Дозвілля стиль і краса Чому активно випадають вії і що з цим робити
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому активно випадають вії і що з цим робити

Вії, як і волосся на голові, регулярно оновлюється

25 травня 2020, 19:10 comments2408
Поділіться публікацією:
Чому активно випадають вії і що з цим робити

Гарні і великі вії — гордість кожної дівчини. І для того, щоб вони були здоровими і міцними, за ними необхідно правильно доглядати. Якщо ви помітили, що ваші вії почали активно випадати (і мова йде не тільки про нарощені волоски), тоді потрібно звернути увагу на такі причини.

Ви часто трете очі

Це дія, як правило, мимоволі, але за статистикою ми чіпаємо свої очі від 12 до 20 разів на годину. Це не тільки загрожує потраплянням мікробів на слизову оболонку ока, але і пошкодженням волосяних фолікул вій.

Неправильний вибір косметики

Ті засоби, які ви використовуєте для макіяжу очей і для його зняття, впливають на стан ваших вій. У першу чергу це стосується туші. Фахівці не рекомендують використовувати водостійку туш в повсякденному макіяжі, так як вона робить вії важкими і погано змивається.

Використання щипців для завивки

Будь- які щипці (навіть професійні) ушкоджують структуру волосся і змушують ваші вії ламатися і посилено випадати.

Неправильне нарощування вій

Багато дівчат нарощують вії, щоб підкреслити свою красу і привабливість. І якщо процедура виконана правильно, тоді проблем не буде. Але якщо нарощування відбувається неправильно, тоді це не тільки псує весь образ, але і серйозно шкодить структурі справжніх вій, тому вони починають активно випадати.

Для того, щоб подібних проблем не виникало, вії необхідно зміцнити. А зробити це можна за допомогою олії, наприклад, касторової. Такі засоби прискорюють ріст вій і відновлюють їх структуру. Також необхідно велику увагу приділити раціону харчування. У меню слід додати продукти, багаті вітаміном А, С і Е, а також цинком і біотином.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки у догляді за собою можуть зіпсувати ваш образ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!