Головна Новини Дозвілля стиль і краса Ритуали краси: як ввечері доглядати за шкірою обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Ритуали краси: як ввечері доглядати за шкірою обличчя

Доглядати за шкірою обличч жінка повинна щодня

26 травня 2020, 18:40 comments3020
Поділіться публікацією:
Ритуали краси: як ввечері доглядати за шкірою обличчя

Багато жінок не приділяють належної уваги догляду за своєю шкірою. Іноді ввечері буває лінь змивати макіяж, іноді — просто вмитися. Але такі помилки мають свої наслідки. Що потрібно зробити перед сном, щоб шкіра обличчя була чистою і здоровою?

Очищення

Перед тим, як йти спати, змийте з лиця весь бруд, який потрапляє на шкіру протягом дня. Макіяж приберіть спеціальним засобом або міцелярною водою. Можна періодично робити очищаючі маски на основі натуральних продуктів.

Крем для очей

Використовуйте крем для обличчя, щоб відновити пружність шкіри і стимулювати обмінні процеси. Особливу увагу приділіть області навколо очей. Купіть засоби, які позбавляють від набряків і синців, якщо у вас є такі проблеми. Також важливо використовувати захисний крем, який оберігає шкіру від впливу інших косметичних продуктів.

Лікування

Якщо у вас проблематична шкіра і на ній часто з'являються роздратування, варто звернутися за консультацією до фахівця. Будь-яке захворювання легше вилікувати на ранньому етапі. У вечірній час приймайте вітамінні добавки або таблетки (по рекомендації лікаря), а також використовувати лікувальні мазі.

Нічний крем

Завершує вечірній ритуал краси використання нічного крему. Він створює на шкірі захист, який запобігає випаровуванню води під час сну, а це є ключовим для збереження здоров'я обличчя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому виникає сухість шкіри і як з цим боротися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!