Головна Новини Дозвілля стиль і краса Чому жовтіють нігті: п'ять основних причин
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому жовтіють нігті: п'ять основних причин

Причини, від яких жовтіють нігті, можуть бути самі різні

28 травня 2020, 16:55 comments2170
Поділіться публікацією:
Чому жовтіють нігті: п'ять основних причин

Кожна дівчина хоче, щоб її нігті виглядали здоровими, доглянутими і гарними. Але є ряд факторів, які можуть призвести до пожовтіння і ламкості нігтьової пластини, тоді нігтики стають не дуже охайними на вигляд. Чому так відбувається і що з цим робити?

Куріння

У людей, які курять, колір шкіри і нігтів з часом набуває жовтого відтінку. Чому так відбувається? Справа в тому, що нікотин має властивість усмоктуватися в нігтьову пластину і шкірний покрив, тим самим викликаючи зміну кольору. Смол та інші шкідливі речовини накопичуються в структурі нігтів і руйнують її.

Кава

Завзяті "кавомани" повинні були помітити, як змінюється їх колір нігтів. Зловживання цим напоєм призводить до того, що нігтьова платина жовтіє, а все тому, що в каві міститься пігмент, який накопичується в організмі. З цієї ж причини може жовтіти і зубна емаль. Якщо хочете позбутися проблеми — обмежте в раціоні каву.

Манікюр

На колір нігтів може впливати неправильно зроблений манікюр, нарощування нігтів, дешеві лаки, постійне використання ацетону. Все це негативно впливає на нігтьову пластину і призводить до її руйнування. Не забувайте використовувати лікувальну основу під лаки і давайте нігтикам відпочити від нарощування.

Вплив сонця

Якщо ви часто перебуваєте на сонці, відповідно, ваші нігті теж перебувають під впливом ультрафіолетових променів. У багатьох жінок по закінченню літа можна побачити пожовтіння нігтів. Якщо надавати їм належний догляд протягом декількох місяців, то колір відновиться.

Хімія

Під час прибирання будинку або миття посуду завжди використовуйте рукавички. Хімічні засоби негативно впливають на нігтьову платину і можуть призвести до її пожовтіння і ламкості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому шаруються нігті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!