Головна Новини Дозвілля подорожі Топ-5 екстремальних місць для справжніх адреналінових наркоманів
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 екстремальних місць для справжніх адреналінових наркоманів

П'ять рекомендацій для тих, хто хоче провести відпустку, повну небезпек

4 жовтня 2019, 14:36 comments2313
Поділіться публікацією:
Топ-5 екстремальних місць для справжніх адреналінових наркоманів

Хтось вважає за краще проводити свою відпустку на пляжі, а комусь до душі екскурсії по старих кварталах європейських столиць. Але є й ті, для кого справжнім відпочинком буде викид адреналіну і розбурхані нерви.

Екстремальний відпочинок дуже популярний в наші дні. Не тільки чоловіки, але й жінки, мріють кинути виклик самим собі. Зіткнутися лицем до лиця з небезпекою, подолати перешкоду. Адже в сучасному офісному світі так мало можливості показати у всій красі свою мужність і крутість.

Сьогодні ми розповімо вам про п'ять місць, в яких можна відчути себе справжнім героєм.

Поїздка на байці по "дорозі смерті" в Болівії

lCWQBRj3kzwqytpVy-AI3GeiV.jpg

Відмінна назву для екстремальної пригоди, чи не так? І ось наша перша порада: якщо зважитеся на цю подорож, ні в якому разі не гугліть заздалегідь, чим такий заїзд може обернутися. Просто прийміть той факт, що це дійсно дуже небезпечно. Дорога тягнеться з міста Ла-Пас в Коройко. Поїздка обійдеться вам приблизно в $70, які забезпечать чотири-п'ять годин найгостріших відчуттів.

Вечірка з великими білими акулами в Південній Африці

TUfvS8eabB91J1IMxlyPgcPSp.jpg

Один з кращих способів полоскотати собі нерви — зустрітися лицем до лиця з величезною акулою на її території. Так близько, що аж видно ряди зубів. Відповідну компанію ви зможете знайти в районі Кейптауна і Мосселбай. Важливо вибрати надійного оператора, адже під водою ви зіткнетеся з деким, хто звик користуватися всіма трьома рядами зубів. Вартість занурення для дорослих в безпечній клітці, як правило, становить $100.

Безбашений кліфджампінг у Новій Зеландії

7mq7IfMqb2pT4H5_1ERXYZO50.jpg

Якщо ви зважитеся на стрибок зі скелі, нехай це буде найбільш високий схил у світі. Він знаходиться в курортному містечку Куїнстаун, куди з'їжджаються любителі гострих відчуттів з усього світу. Ось тут ви можете забронювати собі місце. Ціни на стрибки в порожнечу починаються від $45, а за самий небезпечний трюк — так званий "мега-стрибок" — доведеться викласти $744. Повертатися до нормального рівня адреналіну в проміжках між стрибками у прірву можна в апартаментах з дуже мальовничим видом.

Нічні прогулянки біля вулкана Іджен

Nq3Ao7Cwfl1waYP80aRECngB7.jpg

Якщо ви потрапили в Індонезію, не втрачайте час — варто подивитися на рідкісне природне явище — синій вогонь, що рветься з жерла вулкана. І обов'язково вночі, для посилення ефекту. Точка старту — місто Кетапанг. З готелю вам потрібно вирушити в табір Pos Paltuding, звідки до кратера Іджен добиратися не більше 90 хвилин. Сплануйте свій похід таким чином, щоб потрапити на вершину в темний час доби — сплеск адреналіну гарантовано!

Ігри з вогнем на острові в Таїланді

AGJIYQmNptEwXwqVoNMR8RS4Q.jpg

Пережити сумнівні забави з киданням вогняних відер і стрибками в охоплені вогнем обручі з грою в "гарячий" лімбо — вже саме по собі досягнення. Ці екстремальні пригоди наповнюють острів Пханган в Сіамській затоці кожен повний місяць. Сплануйте поїздку заздалегідь і зупиніться, наприклад, на цьому курорті. Але не забудьте ознайомитися з розкладом таких своєрідних вечірок.

А любителям більш спокійного відпочинку видання "Коментарі" розповість про бюджетних поїздки в Рим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!