Головна Новини Дозвілля подорожі В джунглях, печерах та під водою: названі незвичайні готелі світу
commentss НОВИНИ Всі новини

В джунглях, печерах та під водою: названі незвичайні готелі світу

І переночувати в одному з таких — сама по собі пригода

8 жовтня 2019, 15:45 comments5037
Поділіться публікацією:
В джунглях, печерах та під водою: названі незвичайні готелі світу

За час існування готельного бізнесу в світі з'явилася величезна кількість незвичайних готелів, які можуть вразити уяву навіть самого запеклого циніка.

Представляємо вам підбірку найдивовижніших готелів:

Keemala Bird's Nests

Острів Пхукет є найкращим місцем в Таїланді, де можна відпочити від міської суєти і насолодитися прекрасними пейзажами. У цьому місці знаходиться розкішний п'ятизірковий готель Keemala Bird's Nests, номери якого розташовані каскадом на скелястій височині. Готель побудований в 2015 році та складається з 38 приватних віл, кожна з яких оформлена в унікальному та неповторному стилі. У номері є все необхідне для комфортного відпочинку. Бунгало готелю нагадують гнізда величезних птахів, з яких відкривається гарний вид на джунглі та Андаманське море.

picture

Bubble Lodge

В Індійському океані на острові Маврикій туристів чекає неймовірний відпочинок: білий пісок, лагуни, тропічна природа, гірські піки, багатий підводний світ, тому путівки в цьому напрямку є не просто модними, а і статусними. На території чайної плантації в селі Кап-Калере розташований незвичайний готель у формі прозорого купола з усіма необхідними зручностями. Фішкою такого готелю є дизайн, який дозволяє гостям відчути єднання з природою. Лежачи на ліжку можна спостерігати за сузір'ями, за освітленою вночі листвою і при цьому залишатися непоміченими.

picture

Muraka

У минулому році на Мальдівах відкрили першу в світі підводну віллу Muraka, де розташований тренажерний зал, їдальня, бар, зони відпочинку, ванна кімната з видом на океан і найголовніше – підводна спальня з неперевершеним панорамним видом. Підводний готель, розташований на глибині п'яти метрів, над його будівництвом працювали інженери, дизайнери й екологи, які продумали все до дрібниць, щоб туристи почувалися в безпеці та могли повністю розслабитися.

U3zg-5B67M1_JogFPoD-QB6dT.jpg

Cuevas Pedro Antonio de Alarcon

Недалеко від міста Гуадікс в Іспанії знаходиться печерний готель Cuevas Pedro Antonio de Alarcon, названий на честь свого засновника. Він приваблює туристів своїм розташуванням – всі апартаменти висічені в глиняних скелях, і кожна печера оформлена у заміському стилі з використанням червоної глини. В готелі є басейн, джакузі і фітнес – все для релаксу, а з готельного номера відкривається вид на гори Сьєрра-Невада.

bo6MQ6wubEFZIRxulfe5GRbJf.jpg

IceHotel

У шведському містечку Юккас'ярві в період з грудня по квітень можна заселитися в справжній крижаний готель. Кожен номер тут має свою концепцію, а люстри, колони та інші деталі інтер'єру створені з чистого льоду і завжди унікальні. Туристи приїжджають сюди за справжньою зимовою казкою та незабутніми емоціями. Проект крижаного готелю триває всього кілька місяців, з приходом весни всі шедеври починають танути і знову відновлюються з початком зими.

spAIDRZeJg2kcUgUUsGRk1CsN.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які місця на планеті закриті для відвідування туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!