Головна Новини Дозвілля подорожі Названі 7 популярних місць, де недолюблюють туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі 7 популярних місць, де недолюблюють туристів

Куди не варто планувати подорожі, щоб уникнути неприємних ситуацій

25 грудня 2019, 18:03 comments3084
Поділіться публікацією:
Названі 7 популярних місць, де недолюблюють туристів

Британське видання The Independet в результаті власного дослідження зробило висновок, де у світі місцеві жителі не дуже люблять туристів. Можливо, багато хто буде здивований, так як ці місця дуже популярні серед відпочиваючих.

1. Острів Ко-Кай, Таїланд

picture

В останні кілька років деякі ділянки острова опинилися в жалюгідному стані. Саме тому з 2016 року місцева влада ввела обмеження для туристів на відвідування цього місця.

2. Гімалайське королівство Бутан

picture

Місцева влада Бутану намагається зберегти унікальну культуру країни, саме тому на сьогоднішній день існують обмеження на її відвідування. Крім того, раніше вхід в Бутан був взагалі зачинений, але в 1974 році його відкрили. Також туристам необхідно заплатити 245 дол. візового збору за відвідування країни.

3. Гарячі джерела Онсен, Японія

picture

Ці джерела дуже популярні серед туристів. Але місцеві жителі туристів недолюблюють. Причиною є нелюбов японців до татуювань, так як малюнки на тілі у них асоціюються з якудзами. Тому до джерел Онсен намагаються не пускати людей з татуюваннями, або, хоча б, просять людей їх прикривати.

4. Національний парк Чінкве-Терре, Італія

picture

Чінкве-Терре є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Коли кількість відвідувачів цієї пам'ятки стало більше 1,5 млн, парк закрили для туристів.

5. Барселона, Іспанія

picture

У Барселоні заморозили ліцензії для нових готелів і орендодавців. А також вводить туристичний податок і обмежують в'їзд для іноземців. Причиною стало те, що мера Барселони Пекло Колау не влаштовує репутація "дешевого сувенірного магазину".

6. Амстердам, Нідерланди

picture

Головний виконавчий директор по маркетингу в Амстердамі Франс ван дер Аверт хоче стежити за тим, хто в'їжджає в місто і не пускати невігласів і грубіянів. Причиною стало те, що на його думку, через безкультур'я туристів гинуть міста.

7. Санторіні, Греція

picture

У певний момент місто переповнювали туристів. Тому з 2017 року місцева влада ухвалила рішення не пускати в Санторіні більше 8000 чоловік.

Раніше "Коментарі" писали, що в Дубаї відкрився новий парк віртуальної реальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!