Головна Новини Дозвілля подорожі Туристи описали ідеальний готельний номер майбутнього
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристи описали ідеальний готельний номер майбутнього

До 2050 року в готелях будуть тільки новітні технології

28 грудня 2019, 11:35 comments2104
Поділіться публікацією:
Туристи описали ідеальний готельний номер майбутнього

Представники британської готельної мережі Yotel провели серед своїх клієнтів опитування на тему того, яким вони уявляють бездоганний готельний номер. Зокрема, їм довелося пофантазувати про реалії 2050-го року.

Опитавши людей, організатори дослідження прийшли до висновку, що багатьох більше всього хвилює екологічність. Учасники опитування відзначили, що в номері майбутнього не повинно бути пластику. Також готелі повинні подбати про сучасний дизайн і застосування новітніх технологій.

Включивши уяву, люди уявили, що до того часу з'являться ліжка з штучним інтелектом, який аналізуює стан здоров'я і якість сну. Також в майбутньому номери непогано б обладнати інтерактивними цифровими дзеркалами, в яких можна приміряти на себе різні зачіски і макіяж. Ще один важливий момент – можливість відкривати номер скануванням особи, що вже можливо в сучасних смартфонах.

"Успіх в майбутньому залежатиме від ефективного дизайну і технологій, які розширюють можливості гостей", — зазначив генеральний директор Yotel Х'юберт Віріо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Мексиці будують житловий квартал за допомогою 3D-принтера.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!